Näyttelykäytöskurssi

 

IHF CH, C.I.E., WW-10, Suomen erikoisnäyttelyvoittaja -10 JA -14, Ruotsin erikoisnäyttelyvoittaja -14, BH Hofmacher Innig "Reponen"

C.I.E., WW-10, NordW -16, NordVW -16, BH Hofmacher Innig                                                     
IHF CH, Suomen Erikoisnäyttelyvoittaja -10 ja -14 ja VET BIS -16, Ruotsin Erikoisnäyttelyvoittaja -14. Viranomaistason pelastuskoira Vapaaehtoisen pelastuspalvelun hälytysryhmässä (OLPY ry.)

 

Näyttelyesittämisen kurssi koiranomistajille – jotta voisit opettaa koirallesi hyvän näyttelykäytöksen, ja saada lisää hyviä yhteisiä kokemuksia sen kanssa.

Näyttelyyn valmistautuville koirakoille koulutusohjeita ja pikku vinkkejä 

Kurssi sinulle, joka haluat opettaa koirallesi palkkioperusteisesti tavoitteenasi iloinen ja onnistunut kehäesiintyminen!
Kolmen kerran minikurssi näyttelyesiintymisestä to 1.6., 8.6. ja 15.6. (varalla 22.6.) klo 20.00-21.00. Koulutusmenetelmä on luonnollisesti vain ja ainoastaan palkkioperusteinen.
Tämän kurssin teemana on ”Haluatko koirallesi varmuutta näyttelytuomarin lähestyessä ja tutkiessa sitä? Olisiko myös eläinlääkärin tutkimiset kiva saada rennommiksi?”. Keskitymme joka kerralla näihin aiheisiin, mutta ehdimme harjoitella vähän muitakin asioita tunnin aikana.
Kurssilla harjoiteltavat asiat toimivat siis myös mm. käsittelyharjoitteina muitakin tavoitteitasi varten, kuten eläinlääkärin vastaanottoa ja ihmisten lähestymistä.
Tunnit pidetään ensisijaisesti ulkokentällä Pikkaralassa tai liian huonolla kelillä Maikkulassa, tarkempi tieto ilmoittautumisen jälkeen.
Koirien alaikäraja on 4kk, ja ainoa taito, mihin koiran tulee kyetä, on, että se voi syödä herkkuja myös hieman kiihtyneenä.
Sen tulee myös olla terve – ja kuten tavallista, kansallisen rokotusohjelman mukaisesti rokotettu.
Mukaan mahtuu 6 koiraa.
Kurssin hinta 75€/koira. Koiraamon vakiasiakkaille vain 69€!
Ilmoittaudu mukaan!
Vasta-alkajat ja konkarit tekevät kukin omat harjoitteensa. Voit siis osallistua, oli kokemuksesi näyttelyistä miten suuri tai pieni tahansa.

YLEISTÄ KOIRAAMON NÄYTTELYKURSSEISTA:

Näyttelykäytöskurssilla on mahdollisuus viimeistellä kehäesiintyminen eduksenne. Iloinen ja ryhdikäs näyttelykäytös saadaan aikaan hyvällä suhteella ja positiivisesti vahvistamalla – yhtä lailla nuorilla kuin vanhoilla koirilla!

Sinä tiedät rotusi esittämisvaatimukset, ja minä huolehdin koirasi iloisen mielen ylläpitämisestä. Samalla käydään läpi näyttelyyn liittyviä käytäntöjä kun katsotaan, miten koirasi esiintyy parhaiten edukseen esitettäessä. Sinun on kuitenkin opittava ensin, ennen kuin voit ohjata ja opettaa koirasi toimimaan toivotulla tavalla.

Esittämisen perusasiat lyhyesti: seisominen, ravaaminen, käsittely.
Näyttelyesiintymiseen ja käsittelyyn keskittyvä lyhytkurssi positiivisesti vahvistamalla, ei pakottamalla. Jos koira ja/tai omistaja on harjoitusta ja neuvoja vailla, tämä on hyvä kurssi. Jos koiralla on ongelmia, aloitetaan siinä tapauksessa yksityistunneilla kurssin sijaan.

Näistä kursseista ovat hyötyneet yhtä lailla huvin vuoksi näyttelykäytöstä opetelleet kuin maailmanvoittajatkin (sekä ennen, että jälkeen kurssin tittelöityneet).

Kun ilmoittaudut kurssille sähköpostilla, lähetä se osoitteeseen

koirakoulu.koiraamo @ gmail.com  (poista välilyönnit)

ja kerro kurssin nimi, oma nimesi ja yhteystietosi (puhelinnumero, säpo, osoite), sekä koirasi puhuttelunimi, rotu ja syntymäaika.

Voit ilmoittautua myös Koiraamon Facebookin inboxiin, WhatsAppiin tai soittamalla 0407317639.

Oikeus muutoksiin pidätetään.

Lue vielä ennen tuloasi käytänteistä, jotka koskevat kaikkia: http://koiraamo.fi/koiran-kanssa-taalla/.