Näyttelykäytöskurssi

 

IHF CH, C.I.E., WW-10, Suomen erikoisnäyttelyvoittaja -10 JA -14, Ruotsin erikoisnäyttelyvoittaja -14, BH Hofmacher Innig "Reponen"

C.I.E., WW-10, NordW -16, NordVW -16, BH Hofmacher Innig                                                     
IHF CH, Suomen Erikoisnäyttelyvoittaja -10 ja -14 ja VET BIS -16, Ruotsin Erikoisnäyttelyvoittaja -14. Viranomaistason pelastuskoira Vapaaehtoisen pelastuspalvelun hälytysryhmässä (OLPY ry.)

 

Näyttelyesittämisen kurssi koiranomistajille – jotta voisit opettaa koirallesi hyvän näyttelykäytöksen, ja saada lisää hyviä yhteisiä kokemuksia sen kanssa.

Näyttelyyn valmistautuville koirakoille koulutusohjeita ja pikku vinkkejä 

Kurssi sinulle, joka haluat opettaa koirallesi palkkioperusteisesti tavoitteenasi iloinen ja onnistunut kehäesiintyminen!

YLEISTÄ KOIRAAMON NÄYTTELYKURSSEISTA:

Näyttelykäytöskurssilla on mahdollisuus viimeistellä kehäesiintyminen eduksenne. Iloinen ja ryhdikäs näyttelykäytös saadaan aikaan hyvällä suhteella ja positiivisesti vahvistamalla – yhtä lailla nuorilla kuin vanhoilla koirilla!

Sinä tiedät rotusi esittämisvaatimukset, ja minä huolehdin koirasi iloisen mielen ylläpitämisestä. Samalla käydään läpi näyttelyyn liittyviä käytäntöjä kun katsotaan, miten koirasi esiintyy parhaiten edukseen esitettäessä. Sinun on kuitenkin opittava ensin, ennen kuin voit ohjata ja opettaa koirasi toimimaan toivotulla tavalla.

Esittämisen perusasiat lyhyesti: seisominen, ravaaminen, käsittely.
Näyttelyesiintymiseen ja käsittelyyn keskittyvä lyhytkurssi positiivisesti vahvistamalla, ei pakottamalla. Jos koira ja/tai omistaja on harjoitusta ja neuvoja vailla, tämä on hyvä kurssi. Jos koiralla on ongelmia, aloitetaan siinä tapauksessa yksityistunneilla kurssin sijaan.

Näistä kursseista ovat hyötyneet yhtä lailla huvin vuoksi näyttelykäytöstä opetelleet kuin maailmanvoittajatkin (sekä ennen, että jälkeen kurssin tittelöityneet).

Kun ilmoittaudut kurssille sähköpostilla, lähetä se osoitteeseen

koiraamoon.ilmoittautuminen @ gmail.com  (poista välilyönnit)

ja kerro kurssin nimi, oma nimesi ja yhteystietosi (puhelinnumero, säpo, osoite), sekä koirasi puhuttelunimi, rotu ja syntymäaika.

Oikeus muutoksiin pidätetään.

Lue vielä ennen tuloasi käytänteistä, jotka koskevat kaikkia: http://koiraamo.fi/koiran-kanssa-taalla/.