Näin koulutat koirasi -kurssi

NÄIN KOULUTAT KOIRASI -kurssit 

antavat yhdessä sinulle perustiedot ja kädestä pitäen opetetut perustaidot ymmärtää koirasi oppimista, hyödyntää se tehokkaasti ja nopeasti, kehittyä itse kouluttajana, parantaa omia valmiuksiasi suunnitella harjoituksesi. Tämän kaiken saat tehdä koirasi lähtökohdista käsin, vertaamatta muihin. Annamme koirillemme rauhan oppia ja oivaltaa omaan tahtiinsa.

Peruskurssit eivät edellytä aiempaa koirankoulutuskokemusta, eikä edes omaa koiraa. Tällä kurssilla pääosassa olet sinä ja sinun tavoitteesi kehittyä oivallukseen ja palkintoihin perustuvan koirankouluksen taitajana.

Peruskurssit ovat lyhyitä 5-6 kerran kursseja, jotka sopivat erityisesti sinulle, joka olet oman palkkioperusteisen koirankoulutustaipaleesi alkuvaiheessa. Kuitenkin kaiken tasoiset omistajat ovat tervetulleita mukaan.

Näin koulutat koiraasi -kurssi johdattaa sinua parempaan yhteisymmärrykseen koirasi kanssa, parempiin koulutustaitoihin palkkioperusteisesti ja selviytymään arjen haasteista paremmilla toimintamalleilla. Tunneista osa on teoriaa, osa harjoituksia. Koiraamossa hyödynnetään koiran omaa oivallusta ja koulutetaan palkkioperusteisesti.

 

Peruskurssin koko on vain 4-5 koirakkoa, jotta jokainen saisi optimaalisen harjoittelun ja huomion tunnilla. Hinta on €/koira. Yksi perheenjäsen on lisäksi tervetullut kurssille kuunteluoppilaaksi samaan hintaan. Pääsääntöisesti on toivomus yhdestä ja samasta ohjaajasta koiran kanssa läpi kurssin. Kurssille voi osallistua myös vain kuunteluoppilaana, tällöin kurssihinta on vain 50% koirapaikasta.

Näin koulutat koirasi: KOULUTUS sopii erityisesti sinulle, joka olet oman palkkioperusteisen koirankoulutustaipaleesi alkuvaiheessa. Kuitenkin kaiken tasoiset omistajat ovat tervetulleita mukaan.

Koiran tulisi voida syödä kurssitilanteessa, ja omistajalla olisi hyvä olla perustaidot palkkaamisesta.
Jos et ole varma, mitä tämä tarkoittaa, ota yhteyttä ja kysy.

Kerro ilmoittautuessasi, millaisiin asioihin toivoisit vastauksia ja harjoituksia, niin yritän ottaa ne huomioon parhaani mukaan kurssin aikana.

Olet sydämellisesti tervetullut mukaan koirankoulutuksen monipuoliseen ja kiinnostavaan maailmaan, pintaa syvemmälle!

Lue vielä ennen paikan varaamista:

Koiraamon käyttöehdot

https://koiraamo.fi/koiran-kanssa-taalla

 

Jos taas haluaisit harjoitella ennen kaikkea hyvää hihnakäytöstä ja ohituksia, siihen on alkamassa oma kurssinsa nimeltä Ohituskurssi. Ilmoittaudu mukaan!

 

Kun ilmoittaudut kurssille sähköpostilla, lähetä se osoitteeseen

koirakoulu.koiraamo @ gmail.com  (poista välilyönnit)

ja kerro kurssin nimi, oma nimesi ja yhteystietosi (puhelinnumero, säpo, osoite), sekä koirasi puhuttelunimi, rotu ja syntymäaika.

Voit ilmoittautua myös Koiraamon Facebookin inboxiin, WhatsAppiin tai soittamalla 0407317639.

Oikeus muutoksiin pidätetään.

Lue vielä ennen tuloasi käytänteistä, jotka koskevat kaikkia: http://koiraamo.fi/koiran-kanssa-taalla/.