Reaktiivisten koirien rauhoittumiskurssit

Onko koirasi liian nopea reagoimaan isosti? Puolustautuuko, pelästyykö, jahtaako vai innostuuko, tai ehkä sillä on jokin muu kimmoke?
Olen tehnyt tällaisten koirien kanssa töitä 25 vuotta, ja elänyt 24 vuotta. Tiedän, että kokonaisvaltainen lähestyminen ja koiran (ja omistajan) stressin laskeminen ovat oikea tapa ottaa tilanne hallintaan. Osaan myös opettaa sinua opettamaan omaa reaktiivista koiraasi. Koulutusmetodi on palkkioperusteinen, sillä se on paitsi tehokkaampaa, myös suunnattoman paljon mukavampaa kuin usein kuultu ”palkitsen oikeasta ja kiellän kun se tekee jotain väärää”. Kielto tai rankaisu on harvoin – jos koskaan – se toimivin vaihtoehto. Koulutus on.
Jos haluat oppia hallitsemaan koirasi tunnetiloja ja käyttäytymistä, ja ehkä boostaamaan omia koulutustaitojasikin, tule mukaan. Nyt alkaa Reaktiivisten koirien rauhoittumiskurssi 1 verkossa!
Kurssi tulee saamaan jatkoa syventävien harjoitteiden kanssa tämän kurssin käyneille.

Kurssi pidetään 9 torstaina 1.8.-26.9.2024 (varakerrat 3.10., 10.10., ja 17.10.) klo 19.00-20.00. Itse olen opettamassa ja vastailemassa kysymyksiin joka tunnilla. Siten huolehdin, että sinun ja koirasi harjoitukset onnistuisivat mahdollisimman hyvin, jotta pääsisit tavoitteeseesi. Oppimisen tueksi perustan kurssin sisäisen, suljetun fb-ryhmän.

Kurssialustana toimii Zoom, ja työvälineenämme videointi. Osallistumismaksu on 249€/kurssikoira. Ilmoittautuminen on alkanut ja päättyy 15.7., tai kun kurssi on täynnä (4-10 koiraa).
Ilmoittaudu mukaan tai kysy lisää osoitteessa koiraamoon.ilmoittautuminen@gmail.com.

 

Lue vielä ennen paikan varaamista:

Koiraamon käyttöehdot

https://koiraamo.fi/koiran-kanssa-taalla

mm. osallistumisesta, maksuista ja peruutuskäytännöistä.

Kun ilmoittaudut kurssille sähköpostilla, lähetä se osoitteeseen

koiraamoon.ilmoittautuminen@gmail.com

ja kerro kurssin nimi, oma nimesi ja yhteystietosi (puhelinnumero, säpo, osoite), sekä koirasi puhuttelunimi, rotu ja syntymäaika.

Voit ilmoittautua myös Koiraamon Facebookin inboxiin, WhatsAppiin tai soittamalla 0407317639.