Koiraamon palveluiden käyttöehdot

TULE TUTUSTUMAAN! KYSY LISÄÄ!

Ota yhteyttä jos haluat vielä kysyä jostain. Hyväksyessäsi käyttöehdot, ilmoittaudu ensimmäiselle kurssillesi tutustumaan, mitä rahallasi tulisit saamaan! Koiraamon opetustapaa ennestään tuntemattomana olet tervetullut kuunteluoppilaaksi yhden kerran sovitulle kurssitunnille ilman veloitusta. 

Työaikani alkaa aamuisin klo 10 tiistaista perjantaihin. Vastaan puhelimeen työasioissa aikaisintaan silloin. Ellet tavoita minua puhelimella, se saattaa johtua myös siitä, että minulla on työt kesken jonkun toisen asiakkaan kanssa. Koska toivoisit varmaan itsellesikin vastaanotolla täyttä huomiotani, ethän pahastu, vaikket saisikaan minua kiinni saman tien. Sunnuntai ja maanantai ovat vapaapäiviäni.

Tutustu ohessa tarkemmin kurssitarjontaani! Näet sekä Koiraamon aktiiviset, että aikanaan tulossa olevat kurssit oikeasta sivupalkista klikkaamalla ko. kurssin nimeä.

 

 

TIETOSUOJA

Tarvitsen ilmoittautumisen yhteydessä koiran ohjaajan nimen, puhelinnumeron ja muut yhteystiedot, sekä koiran puhuttelunimen, rodun ja syntymäajan. Nämä tiedot tarvitaan osallistumiseen, eikä niitä jaeta tai käytetä muussa tarkoituksessa. Jokin koulutusvinkki saattaa joskus myöhemmin tulla sähköpostiin bonusetuna, mutta niitä ei tule riesaksi asti.

*

Koirakoulu Koiraamon kaikki esitys- ja/tai kurssimateriaali on tekijänoikeussäännösten suojaamaa eikä sitä ole edes osittain lupa kopioida, tallentaa, välittää eteenpäin, esittää, näyttää, tarjota tai siirtää ilman erillistä etukäteislupaa. Tekijänoikeuden loukkaaminen voi johtaa rikosoikeudellisiin seuraamuksiin ja vahingonkorvaukseen.

Ostamalla koulutuksen sitoudut tähän.

 

 

KOIRA

Koirien tulee ehdottomasti olla terveitä, ja kansallisten määräysten mukaan rokotettuja ja madotettuja.

Koiraamo ei vastaa tarttuvista taudeista johtuvia haittoja tai kuluja, eikä muustakaan sellaisesta, mistä koiranomistajan tulisi itse kantaa vastuu. Vakuutus on suositeltava ottaa heti luovutusikäiselle, ja pitää voimassa.

Koira (samoin kuin sekä sen itse omistaja, että muut läsnäolevat perheenjäsenet) on aina omistajansa vastuulla koko kurssitilanteen ajan, myös ennen ja jälkeen varsinaisen tunnin.

Omistaja huolehtii omaisuudestaan ja vakuutusturvastaan liikkuessaan tapahtuma-alueella tai osallistuessaan tapahtumiin, ja vastaa itse koiransa mahdollisesti aiheuttamista vahingoista.

Vahinkojen välttämiseksi tarkista koirasi varusteet niin, että ne ovat koiralle ergonomiset ja koira ei pääse karkaamaan niistä joko epäsopivuuden tai varusteiden huonokuntoisuuden vuoksi. Suosittelen leveää, yli 2 kaulanikaman levyistä ja pehmustettua pantaa ja/tai hyvin istuvia valjaita, jotka eivät paina koiran henkitorvea tai vaivaa sitä muutenkaan, ja tavallista 3m pitkää hihnaa (ei kelatalutinta). Nämä voit ostaa myös Muskettikoirasta – ja Koiraamon asiakkaana saat alennuksen koirankoulutustarvikkeista.

*

Arkojen tai aggressiivisten koirien paikka ei ole kurssilla. Jos haluat tällaisen koiran koulutusta, ota yhteyttä yksityistunteja varten.

 

 

KURSSIHYVITYS JA VARATUN AJAN/KURSSIN PERUMINEN

Ilmoitan mahdollisista muutoksista kurssi-illan suhteen kotisivuillani ja Koiraamon facebook-sivulla ja/tai kurssin omassa WhatsApp-ryhmässä, tai sähköpostillatai tekstiviestillä osallistujien puhelimeen. Tarkistathan nämä ennen kurssille lähtöä. En koskaan peru/siirrä tuntia kevyin perustein, vaan yritän aina pitää sovituista ajoista kiinni viimeiseen asti. Elämä ei kuitenkaan aina tottele suunnitelmia (eikä säätilakaan), joten muutokset ovat mahdollisia, vaikka valitettavia.

Koiraamo ei ole vastuussa asiakkaalle aiheutuneista välillisistä kuluista muutos- tai peruutustilanteissa. Asiakas hyväksyy ehdot ostaessaan palvelun.

Asiakas voi perua ilmoittautumisensa korvauksetta viimeistään 7 vrk ennen kurssin alkua, ja 24h ennen yksityistunnin alkua. Perumatta jättäminen aiheuttaa tunnin/koko kurssin laskutuksen perumisen syystä riippumatta. Aikarajan umpeutumisen jälkeen tilauksella ei ole vaihto-, siirto- eikä palautusoikeutta, ja varaus on henkilökohtainen. Varaamalla Koiraamolta tunnin/kurssin hyväksyt käyttöehtomme.
Sinulla on aina oikeus peruuttaa varaus ja irtisanoa palvelu ilmoittamalla
siitä meille kirjallisesti / sähköpostilla. Irtisanomisen yhteydessä poistamme pyynnöstäsi kaikki tiedot sinusta Koiraamon järjestelmästä.

Ostaessaan kurssin asiakas maksaa kurssipaikasta, ei niinkään läsnäolemiensa tuntien määrästä – ne taas ovat hänen oma asiansa. Myyty kurssipaikka on siis käytetty kurssipaikka heti ko. kurssin alettua. Lisäksi poissaolot kuormittavat aina seuraavaa kertaa sekä opettajalle, että toisille kurssilaisille, jolloin opetuksesta poissaolleelle täytyy edellisen tunnin asia opettaa edes välttävälle tasolle, vaikka muut menisivät jo asiassa eteenpäin. Tämä koskee erityisesti perustason kursseja. Korrekti ratkaisu tähän on ostaa ylimääräinen yksityistunti, jossa käydään läpi asiakkalta puuttuvan tunnin opetus.

*

Kurssimaksu hyvitetään edessäpäin olevien käyttämättömien tuntien osalta vain sairastapauksissa lääkärintodistusta vastaan, tai vastaavasta erityisen painavasta syystä. Juoksuinen narttu voi osallistua vain poikkeustapauksissa kurssille. Kipeän koiran paikka on kotona, kunnes se on tervehtynyt. Omistaja voi osallistua myös silloin, kun koira ei, koska silloin oppii eri asioita kuin koiran kanssa. Tämän vuoksi en hyvitä kurssimaksua koiran poissaolon takia.

*

Jos minä joudun perumaan jonkin sovituista kurssikerroista, kurssi siirtyy viikolla eteenpäin, samoin sen viimeinen kerta. Varakerraksi määrätyt päivämäärät ilmoitetaan yleensä kurssin tiedoissa. Siksi kurssin käymiseen kannattaa varata kaikki kurssiin kuuluvat päivämäärät.

Koiraamo pidättää oikeuden muuttaa kurssin aikataulua. Jos kurssi pidetään muina kuin ennalta ilmoitettuina harjoitus- ja varapäivinä, ovat osallistujat oikeutettuja maksupalautukseen, mutta ei muihin korvauksiin.

Talvisin ulkoharjoitusten pakkasraja on -15°C ja kesäisin +25°C, muista säävaikutuksista ja koirasta riippuen jo alemmillakin lukemilla. Lämpörajoilla siirrämme tunnin automaattisesti ja sovimme uuden ajan. Kesällä rankkasade tai ukonilma siirtää ajan myös, jos on kyse ulkoharjoituksista.

Puhelin ja siinä toimivat appit (esim. WhatsApp) ovat ensisijainen tiedoituskanava. Tarkistathan nämä ennen kurssille lähtöä. En koskaan peru/siirrä tuntia kevyin perustein, vaan yritän aina pitää sovituista ajoista kiinni viimeiseen asti. Elämä ei kuitenkaan aina tottele suunnitelmia (eikä säätilakaan), joten muutokset ovat mahdollisia, vaikka valitettavia.

Koiraamo ei ole vastuussa asiakkaalle aiheutuneista välillisistä kuluista muutos- tai peruutustilanteissa. Asiakas hyväksyy ehdot varatessaan ajan.

*

 

 

 

koirakoulu.koiraamo @ gmail.com

(poista välilyönnit)