Arkikurssit

Koiran tärkeät perusasiat työn alle. Positiivisesti vahvistamalla!

Koiraamon Arkikurssilla opetetaan palkkioperusteisesti koira-arkeen liittyviä asioita ja taitoja Maikkulan Muskettikoirassa pienryhmälle.

ARKIKURSSI 1

Huvia ja hyötyä sinulle ja koirallesi Koiraamon viiden kerran kurssilla, jossa harjoitellaan koirille tärkeitä perustaitoja sekä ulkona että sisällä Eläintarvikeliike Muskettikoiralla.
Opit oikeaoppisen palkkauksen ja hieman koiran oppimisen lainalaisuuksista, sekä rutkasti käytännön harjoituksia seuraavista aiheista:

1. Teoria
2. Läsnäolo
3. Käsittely (nostaminen ja kantaminen, harjaus, korvat, silmät, hampaat, kynnet, panta, valjaat, takki)
4. Alustalle kiipeäminen ja palkkaus / Auto
5. Käsittelyä lisää

Kurssi on tarkoitettu kaikille yli 6kk ikäisille koirille, myös iäkkäille. Jos haluat koirallesi tällaista aktivointia, tai tutustua uuteen koiraasi, tämä on sinulle.

Koulutusmenetelmä on palkkioperusteinen. Emme opeta kieltämällä eikä varsinkaan rankaisemalla, vaan tiedolla, taidolla, rakkaudella ja ymmärryksellä.

Kurssipäivät ovat torstaisin 16.2.-23.3.2023 (ei 9.3., vara 30.3.) klo 18.45-19.45.
Kurssin hinta on 129€. Ilmoittautuminen on alkanut ja päättyy 5.3. tai kun kurssi on täynnä.

Tällä kertaa tarkoitus on ottaa mukaan vain 4 koirakkoa, mikä mahdollistaa rauhallisemman oppimisympäristön ja niin ollen tehokkaamman ja laadukkaamman oppimisen.

Lisäksi MUSKETTIKOIRA LAHJOITTAA tämän kurssin jokaiselle osallistujalle 1 kg Primal Spirit herkkupussin! Varaa pian paikka koirallesi!

ARKIKURSSI 2

Jatkokurssi edelliselle.

 Kysy lisää Satulta!
Jos koirasi tarvitsisi tätä kurssia, muttet ole varma, pärjääkö se kurssioloissa toisten koirien kanssa samassa tilassa, ota yhteyttä niin mietitään vaihtoehtoja!
Opi opettamaan itse koirallesi arjessa tarvitsemiasi asioita! Koulutusmenetelminä positiivinen vahvistaminen ja operantti oivallus.

Ilmoittautuminen sähköpostilla, viestillä tai puhelinsoitolla (0407317639). Vahvistan paikkavarauksen sen saatuani. Lähetä nimesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi, sekä koirasi nimen, rodun ja syntymäajan.

koirakoulu.koiraamo @ gmail.com

(poista välilyönnit)