Arkikurssit

Koiran tärkeät perusasiat työn alle. Positiivisesti vahvistamalla!

Koiraamon Arkikurssilla opetetaan palkkioperusteisesti koira-arkeen liittyviä asioita ja taitoja Maikkulan Muskettikoirassa pienryhmälle.

Kurssi pidetään torstai-iltaisin 5.1.-16.3.2023 klo 18.45-19.45 (ei 9.3., vara 23.3.).

Kurssille osallistuvalta koiralta edellytetään rokotusohjelman mukaisia rokotuksia, terveyttä ja kykyä syödä kurssitilanteessa, sekä vähintään 6kk ikää. Ohjaajan tulee olla sama koko kurssin ajan.

Kurssille otetaan 4-5 koiraa. Kurssin hinta on 259,00€/koira. Kurssin kesto 10h, ja aloitetaan teoriatunnilla netissä.

Ilmoittautuminen on alkanut ja päättyy 30.11.2022 tai kun kurssi on täynnä.

Tällä kertaa tarkoitus on ottaa mukaan vain 5 koirakkoa, mikä mahdollistaa rauhallisemman oppimisympäristön ja niin ollen tehokkaamman ja laadukkaamman oppimisen. Kysy lisää Satulta!
Jos koirasi tarvitsisi tätä kurssia, muttet ole varma, pärjääkö se kurssioloissa toisten koirien kanssa samassa tilassa, ota yhteyttä niin mietitään vaihtoehtoja!
Opi opettamaan itse koirallesi arjessa tarvitsemiasi asioita! Koulutusmenetelminä positiivinen vahvistaminen ja operantti oivallus.

Ilmoittautuminen sähköpostilla, viestillä tai puhelinsoitolla (0407317639). Vahvistan paikkavarauksen sen saatuani. Lähetä nimesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi, sekä koirasi nimen, rodun ja syntymäajan.

koirakoulu.koiraamo @ gmail.com

(poista välilyönnit)