ETÄKOULUTUS

Voit olla mistä päin tahansa, ja voin auttaa koirasi koulutuksessa. Voit varata yksityisajan, tai koota pikkuporukan ja treenata yhdessä kavereittesi kanssa omalla paikkakunnallasi!

Etäkoulutus tapahtuu joko puhelimitse tai verkkotapaamisina sekä yksärinä, että ryhmälle. Apuna käytämme videointia / striimausta, ja omistajan tulee olla itse aktiivinen sekä tekemään sovitut harjoitukset, että tarvittaessa kuvaamaan niitä. Hinnasto ja protokolla (alkuhaastattelu + esitiedot koirasta, sen jälkeen harjoitustunnit) ovat samat kuin yksityistunneilla, ja ne löytyvät täältä. Koulutuksen edistyessä näemme, missä vaiheessa on hyvä tehdä verkkotapaaminen harvemmin ja missä tiuhemmin, samoin tapaamisten pituus (laskutus sen mukaisesti räätälöitynä) voi vaihdella tarpeen mukaan n. 30 minuutista tuntiin.

Kännykkätasoiset videot yleensä ovat ihan toimivia puheluiden /verkkotapaamisten tueksi, ja juuri teidän tarpeitanne vastaavan tiuhat ajanvaraukset riittävät useimmissa tilanteissa koulutuksessa edistymiseen. Koulutus tapahtuu sujuvalla Suomen kielellä, tai tarvittaessa myös englanniksi.

Olipa kyse koulutuksessa edistymisestä tai ongelmakäyttäytymisen purkamisesta ja uudelleenkouluttamisesta, ota yhteyttä. Erikoisosaamisalueitani ovat pentukoulutus, arkikäytös, hihnakoulutus ja onnistuneet ohitukset, koirien elekieli, koira-omistaja-suhteen parantaminen, käsittelyn opettaminen, ongelmakäytösten muokkaaminen, ja oman koirakouluni muut kurssialat, kuten näyttelykoulutus, tottelevaisuus, haku ja jälki.

Sinä saat käyttöösi paitsi ammattilaisurani kokemuksen vuodesta 1999, myös vielä pitemmän koiranomistaja-, koiraharrastaja- ja koulutusohjaajakokemukseni vuodesta 1989. Koulutusmenetelmien tuntemukseni on laaja, ja minun valintani koulutusmetodiksi on koiran omaa oivallusta tukeva ja palkkioperusteinen. Kouluttajana olen tarkka, kekseliäs, monipuolinen ja eettinen.

Itse olen harrastanut aktiivisesti ja pitkäaikaisesti mm. tokoa, agilitya, näyttelyitä ja pelastuskoiratoimintaa, joista kahta viimeistä pitkälti kolmattakymmentä vuotta. Olen ammentanut oppia lukemattomien kouluttajien kursseilta ja koulutuksista Suomesta ja ulkomailta viimeiset 30 vuotta, ja teen edelleen tiivistä yhteistyötä eri alojen koira-asiantuntijoiden kanssa päivittäin.

 

Soita tai lähetä sähköpostia, jos haluat varata ajan, tai vaikka vain miettiä sitä mahdollisuutta.

Tervetuloa Koiraamoon!

tassunjälki1mini

Satu Vertainen

koirakoulu.koiraamo @ gmail.com    (poista välilyönnit)

p. 040-7317639

facebook