Hajutyöskentely: Jäljestys

 

Ns. palveluskoirajäljestyksen alkeiskurssi sulan maan aikaan (alkaen toukokuusta) odotettavissa taas alkukesästä! Tämä on koiran aktivointia parhaimmillaan.


Harjoitellaan ihmisen jättämän jäljen seuraamista sekä kovalla alustalla, että maastossa. Koirat harjoittelevat suurimmaksi osaksi yksitellen kukin omalla vuorollaan. Nartun juoksu ei haittaa. Koiran ei tarvitse osata mitään erityistaitoja kurssille tullessaan, mutta sille täytyisi olla siihen mennessä löytynyt herkku, jota se himoitsee metsässäkin. Kurssille ei oteta huomattavan pelokkaita eikä aggressiivisia koiria, niiden koulutus tehdään yksityistunneilla. Pennut ovat tervetulleita kurssilaisiksi, kunhan ovat riittävän reippaita osallistuakseen (alaikäraja n. 10 vk). Ohjaajan tulee olla sama koko kurssin ajan.

Koiraamon JÄLJESTYKSEN ALKEISKURSSIT vuonna 2023

koiran aktivointiin, lajiin tutustumiseen tai tositoimiin tähtäämiseen. Uusittu, entistä kattavampi alkeiskurssi sisältää 10 kurssikertaa, joista ensimmäiset 5 opettavat kovan alustan jälkeä ja jälkimmäiset 5 metsäjälkeä. Tällä yhdistelmällä koirastasi tulee tarkempi jäljestäjä, ja sinä saat monipuolisemman harjoitusvalikon jatkoon.

Koirakot harjoittelevat ulkoilmassa yksi kerrallaan, ryhmät ovat pienet (max. 6 koirakkoa).

keskiviikkoisin 3.5.-5.7.2023 klo 18-21 (vara 12.7., 2.8. ja 9.8.)

Kurssiin sisältyvät kaksi teoriatuntia pidetään 1. ja 6. kurssikerralla. Ne valmistelevat seuraavien harjoitustuntien treeneihin. Niinä päivinä ei ole koiratreenejä.

Koirakot harjoittelevat ulkoilmassa yksi kerrallaan, ryhmät ovat pienet (max. 6 koirakkoa) ja teoriatunnit pidetään etänä Zoomissa. Kurssi sisältää sekä kovan alustan jäljestyksen, että metsäjäljen alkeet. Harjoitustunnit pidetään koirien kanssa eri puolilla Oulua myöhemmin ilmoitettavissa paikoissa. Auto on välttämätön.

Mukaan mahtuu 6 koirakkoa. Saman koiranohjaajan tulee olla koko kurssin ajan. Hinta 390€.

*Ilmoittautuminen on alkanut ja päättyy 30.4. tai kun kurssi on täynnä.

JÄLJEN JATKOT 2023
Jäljen jatkoryhmä (ensisijaisesti aiemmin Koiraamossa jäljestäneille koirakoille  keskiviikkoisin 3.5.-5.7.2023  (ei 10.5. eikä 14.6., vara 12.7., 2.8. ja 9.8.) n. klo 17.30-21.00.

Päättymiskellonaika on viitteellinen, mutta maksimi.
Mukaan mahtuu vain 6 kurssilaista.

 Kurssi sisältää sekä kovan alustan jäljestyksen, että metsäjäljen alkeet. Harjoitustunnit pidetään koirien kanssa eri puolilla Oulua myöhemmin ilmoitettavissa paikoissa. Auto on välttämätön.
*Hinta 225,00€/koira.
*Ilmoittautuminen on alkanut ja päättyy 30.4. tai kun kurssi on täynnä.

Oikeus muutoksiin pidätetään.

 

Lue vielä ennen tuloasi käytänteistä, jotka koskevat kaikkia: http://koiraamo.fi/koiran-kanssa-taalla/.

koirakoulu.koiraamo @ gmail.com

(poista välilyönnit)