Hajutyöskentely: Jäljestys

 

Ns. palveluskoirajäljestyksen alkeiskurssi sulan maan aikaan (alkaen toukokuusta) odotettavissa taas alkukesästä! Tämä on koiran aktivointia parhaimmillaan.


Harjoitellaan ihmisen jättämän jäljen seuraamista sekä kovalla alustalla, että maastossa. Koirat harjoittelevat suurimmaksi osaksi yksitellen kukin omalla vuorollaan. Nartun juoksu ei haittaa. Koiran ei tarvitse osata mitään erityistaitoja kurssille tullessaan, mutta sille täytyisi olla siihen mennessä löytynyt herkku, jota se himoitsee metsässäkin. Kurssille ei oteta huomattavan pelokkaita eikä aggressiivisia koiria. Pennut ovat tervetulleita kurssilaisiksi, kunhan ovat riittävän reippaita osallistuakseen (alaikäraja n. 10 vk). Ohjaajan tulee olla sama koko kurssin ajan.

Koiraamon JÄLJESTYKSEN ALKEISKURSSIT vuonna 2021

koiran aktivointiin, lajiin tutustumiseen tai tositoimiin tähtäämiseen. Uusittu, entistä pitempi alkeiskurssi sisältää 10 kurssikertaa, joista ensimmäiset 5 opettavat kovan alustan jälkeä ja jälkimmäiset 5 metsäjälkeä. Tällä yhdistelmällä koirastasi tulee tarkempi jäljestäjä, ja sinä saat monipuolisemman harjoitusvalikon jatkoon.

Koirakot harjoittelevat ulkoilmassa yksi kerrallaan, ryhmät ovat pienet (max. 6 koirakkoa).

PÄIVÄKURSSI 2022

torstaisin 5.5.-25.8. välisenä aikana klo 13-16 kesällä 2022 (pieniä muutoksia voi vielä tulla).

Kurssiin sisältyvät kaksi teoriatuntia pidetään 1. ja 6. kurssikerralla. Niinä päivinä ei ole koiratreenejä. Teoriatunnit ovat normaaliin kurssiaikaan.
Jos iltaryhmä toteutuu, teoriat pidetään päivä- ja iltaryhmien yhteisinä klo 17-19.

Koirakot harjoittelevat ulkoilmassa yksi kerrallaan, ryhmät ovat pienet (max. 6 koirakkoa) ja teoriatunnit pidetään etänä Teamsissa. Kurssi sisältää sekä kovan alustan jäljestyksen, että metsäjäljen alkeet. Harjoitustunnit pidetään koirien kanssa eri puolilla Oulua myöhemmin ilmoitettavissa paikoissa. Auto on välttämätön.

Mukaan mahtuu 6 koirakkoa/kurssi (toteutuu kun vähintään 4 koirakkoa). Saman koiranohjaajan tulee olla koko kurssin ajan. Hinta 390€.
Ilmoittautuminen on alkanut ja päättyy 1.4.2022 tai kun kurssi on täynnä.

 

Jäljen jatkokurssi 5_22

tiedot tulevat tähän.

 

Lue vielä ennen tuloasi käytänteistä, jotka koskevat kaikkia: http://koiraamo.fi/koiran-kanssa-taalla/.

koirakoulu.koiraamo @ gmail.com

(poista välilyönnit)