KURSSIT

 

Koiraamon kurssit ovat omistajan eli sinun oppimistasi varten, jotta osaisit opettaa koirallesi arjessa tarvittavat asiat ja toivottavasti vielä yleistää oppimaasi joihinkin muihinkin opetettaviin asioihin. Koiratkin oppivat näillä kursseilla – heti kun vain omistaja toimii tavalla, joka sen mahdollistaa. Opetusmetodi on pääsääntöisesti positiivinen vahvistaminen ja mieluiten vielä operantisti, mikäli mahdollista.

KURSSIPÄIVÄT  ovat pääsääntöisesti iltaisin maanantaista perjantaihin, mutta poikkeuksiakin löytyy.

KURSSIPAIKKA on useimmiten Maikkulassa Eläintarvikeliike Muskettikoiran tiloissa tai pihamaalla. Ulkoharjoituksissa pakkasraja on -15°C, ja sen ylittyminen aiheuttaa joko harjoituksen soveltamisen sisätiloihin tai kurssi-illan siirtymisen viikon päähän. Tarkista tekstarilla tai Koiraamon facebook-sivulta, jos epäilet pakkasrajan ylittyvän illalla, ellei Koiraamon taholta kuulu mitään. Tunti voidaan pitää erikseen sovitusti myös jossakin muualla kuin Maikkulassa. Suurin osa kursseista pidetään  Maikkulassa.

Tarvitsen ilmoittautumisen yhteydessä koiran ohjaajan nimen, yhteystiedot ja ennen kaikkea puhelinnumeron, sekä koiran puhuttelunimen, rodun ja syntymäajan. Voit perua ilmoittautumisesi viimeistään kurssin alkua edeltävänä päivänä. Perumatta jättäminen aiheuttaa kurssin laskutuksen.

Ilmoittautumisessa voit käyttää sähköpostia (osoite löytyy jokaisen kotisivu-sivuni alareunasta)Koiraamon facebookin yksityisviestiä, tekstiviestiä tai puhelua (0407317639). Ethän lähetä viestiä kotisivujeni kautta, koska se saattaa jäädä huomaamatta. Paikka on varattu vasta, kun olen vahvistanut sen sinulle.

 

 Koirien tulee ehdottomasti olla terveitä, ja suositusten mukaan rokotettuja ja madotettuja.

Arkojen tai aggressiivisten koirien paikka ei ole kurssilla. Jos haluat tällaisen koiran koulutusta, ota yhteyttä yksityistunteja varten.

KURSSIHYVITYKSISTÄ

Kurssimaksu hyvitetään vain sairastapauksissa lääkärintodistusta vastaan, tai vastaavasta erityisen painavasta syystä. Juoksuinen narttu voi osallistua vain poikkeustapauksissa kurssille. Kipeän koiran paikka on kotona, kunnes se on tervehtynyt. Omistaja voi osallistua myös silloin, kun koira ei, koska silloin oppii eri asioita kuin koiran kanssa. Tämän vuoksi en hyvitä kurssimaksua koiran poissaolon takia.
 
 *
Jos minä joudun perumaan jonkin sovituista kurssikerroista, kurssi siirtyy viikolla eteenpäin, samoin sen viimeinen kerta. Varakerraksi määrätyt päivämäärät ilmoitetaan yleensä kurssin tiedoissa. Siksi kurssin käymiseen kannattaa varata kaikki kurssiin kuuluvat päivämäärät.
 
 *
Kurssi on ilmoitettuna ajankohtana, ellei siihen tule siirtoa minun taholtani jostain syystä. Siksi jonkin tunnin poissaolon voi tulla kuuntelemaan vain poikkeustapauksissa, mutta silloinkaan oma koiraa ei voi ottaa mukaan ns. vieraalle kurssille, vaikka aihe olisikin sama.
 
 *
Ostaessaan kurssin asiakas maksaa kurssipaikasta, ei niinkään läsnäolemiensa tuntien määrästä – ne taas ovat hänen oma asiansa. Myyty kurssipaikka on siis käytetty kurssipaikka heti ko. kurssin alettua. Lisäksi poissaolot kuormittavat aina seuraavaa kertaa sekä opettajalle, että toisille kurssilaisille, jolloin opetuksesta poissaolleelle täytyy edellisen tunnin asia opettaa edes välttävälle tasolle, vaikka muut menisivät jo asiassa eteenpäin. Tämä koskee erityisesti perustason kursseja.
*
Koiraamo ei vastaa tarttuvista taudeista johtuvia haittoja tai kuluja, eikä muustakaan sellaisesta, mistä kurssikoiran omistajan tulisi itse kantaa vastuu. Vakuutus on suositeltava ottaa heti luovutusikäiselle, ja pitää voimassa.
 
 *
Ota yhteyttä jos haluat vielä kysyä jostain. Jos taas käyttöehdot passaavat sinulle, ilmoittaudu ensimmäiselle kurssillesi tutustumaan, mitä rahallasi saat! Koiraamon opetustapaa ennestään tuntemattomana olet tervetullut kuunteluoppilaaksi yhden kerran sovitulle kurssille ilman veloitusta. 
 
 

Työaikani alkaa aamuisin klo 10 maanantaista perjantaihin. Vastaan puhelimeen työasioissa aikaisintaan silloin. Ellet tavoita minua puhelimella, se saattaa johtua myös siitä, että minulla on työt kesken jonkun toisen asiakkaan kanssa. Koska toivoisit varmaan itsellesikin vastaanotolla täyttä huomiotani, ethän pahastu, vaikket saisikaan minua kiinni saman tien.

Sähköpostitse tavoitat minut ei-niin-reaaliaikaisesti osoitteesta 

koirakoulu.koiraamo @ gmail.com (poista välilyönnit)

Tutustu ohessa tarkemmin kurssitarjontaani! 

rnenbh

Satu & Reponen BH-kokeessa Raahessa keväällä 2010 (menossa kaupunkiosuus).

koirakoulu.koiraamo @ gmail.com

(poista välilyönnit)