KURSSIT- aloita tästä

 

Koiraamon opetusmenetelmä perustuu koiran omaan oivallukseen ja sen tukemiseen ihmisen antamilla täsmällisillä vahvisteilla. Kaikkea tätä harjoitellaan erilaisilla kursseilla, joissa koiran ja omistajan taidot lisääntyisivät monipuolisesti.

Koiraamon kurssit ovat omistajan, eli sinun oppimistasi varten, jotta osaisit opettaa koirallesi arjessa tarvittavat asiat ja toivottavasti vielä yleistää oppimaasi joihinkin muihinkin opetettaviin asioihin. 

Mitä koiranomistajana saat Koiraamosta?

  • Yli 40 vuoden opiskelleen, pohtivan ja tekevän ammattilaisen kokemuksen ja osaamisen koirista
  • 30 vuotta koiraharrastusta, koulutusta ja kisaamista useassa lajissa
  • 24 vuotta pelastuskoiratoimintaa 3 oman viranomaistason koiran kanssa
  • 24 vuoden osaamisen koirankoulutuksen koulutettuna ammattilaisena
  • Kaikesta tästä käsin yksilöllisen tuen ja niin halutessasi myös mahdollisen ryhmän tuen fb:ssa/wa:ssa
  • Mahtavan yhteisön kanssaopiskelijoista kursseilla/fb:ssa

Sinä saat käyttöösi paitsi ammattilaisurani kokemuksen vuodesta 1999, myös paljon pitemmän koiranomistaja-, koiraharrastaja- ja koulutusohjaajakokemukseni. Koulutusmenetelmien tuntemukseni on laaja, ja minun valintani koulutusmetodiksi on koiran omaa oivallusta tukeva ja palkkioperusteinen. Kouluttajana olen tarkka, kekseliäs, monipuolinen ja eettinen. Sinun ja koirasi välinen suhde on tärkein lähtökohta, ja se myös avaa oppimisen ja kouluttamisen maailman tehokkaasti.

Itse olen harrastanut aktiivisesti ja pitkäaikaisesti mm. tokoa, agilitya, näyttelyitä ja pelastuskoiratoimintaa, joista kahta viimeistä pitkälti kolmattakymmentä vuotta. Olen ammentanut oppia lukemattomien kouluttajien kursseilta ja koulutuksista Suomesta ja ulkomailta viimeiset 30 vuotta, ja teen edelleen tiivistä yhteistyötä eri alojen koira-asiantuntijoiden kanssa päivittäin.

Oman monivaiheisen oppimishistoriani ja pitkän työurani kautta tunnistan lähtötilanteesi, ja tiedän, mitä karikoita sinulla on edessäsi kun haluat saavuttaa tavoitteesi. Minä autan sinua välttämään niistä pahimmat, ja nopeuttamaan koulutustasi – jopa vuosilla.

Sinun tavoitteesi on oppia kouluttamaan oma koirasi. Sen jälkeen voit opettaa koirallesi paljon muitakin asioita, joita tarvitset sen osaavan. Tarvittaessa voin itse myös treenata jonkin osa-alueen koirasi kanssa, jos se auttaa teitä etenemään.

Sinulla varten on myös olemassa FB-ryhmä minkä tahansa kurssin, paketin tai yksärin ostaneille koulutuksen tueksi. Ryhmässä on satunnaisia tarjouksia, joihin voit tarttua kun se sopii sinulle. Keskustelumahdollisuus on siellä 24/7.

Kurssipaikka on joko Pikkaralassa Koiraamon päätoimipaikan ulkokentillä, joita löytyy kaksi, tai Maikkulassa Eläintarvikeliike Muskettikoiran tiloissa tai pihamaalla. Ulkoharjoituksissa pakkasraja on -15°C ja helleraja +25°C, ja sen ylittyminen aiheuttaa joko harjoituksen soveltamisen sisätiloihin tai kurssi-illan siirtymisen viikon päähän. Tarkista viestillä tai Koiraamon facebook-sivulta, jos epäilet säärajan ylittyvän, ellei Koiraamon taholta kuulu mitään. Tunti voidaan pitää erikseen sovitusti myös jossakin muualla, kuten koirahallilla tai koirametsässä, jonka asiakas varaa opetusajan käyttöön.

Tarvitsen ilmoittautumisen yhteydessä koiran ohjaajan nimen, yhteystiedot ja ennen kaikkea puhelinnumeron, sekä koiran puhuttelunimen, rodun ja syntymäajan.

Ilmoittautumisessa voit käyttää sähköpostia (osoite löytyy jokaisen kotisivu-sivuni alareunasta)Koiraamon facebookin yksityisviestiä, tekstiviestiä tai puhelua (0407317639). Ethän lähetä viestiä kotisivujeni kautta, koska se saattaa jäädä huomaamatta. Paikka on varattu vasta, kun olen vahvistanut sen sinulle.

 Koirien tulee ehdottomasti olla terveitä, ja suositusten mukaan rokotettuja ja madotettuja.

Arkojen tai aggressiivisten koirien paikka ei ole kurssilla. Jos haluat tällaisen koiran koulutusta, ota yhteyttä yksityistunteja varten.

Lue vielä ennen paikan varaamista:

Koiraamon käyttöehdot

https://koiraamo.fi/koiran-kanssa-taalla

mm. osallistumisesta, maksuista ja peruutuskäytännöistä.

 

Ota yhteyttä jos haluat vielä kysyä jostain. Jos taas käyttöehdot passaavat sinulle, ilmoittaudu ensimmäiselle kurssillesi tutustumaan, mitä rahallasi saat! Koiraamon opetustapaa ennestään tuntemattomana olet tervetullut kuunteluoppilaaksi yhden kerran sovitulle kurssille ilman veloitusta. 
 
 

Työaikani alkaa klo 12 tiistaista perjantaihin. Vastaan puhelimeen työasioissa aikaisintaan silloin. Ellet tavoita minua puhelimella, se saattaa johtua myös siitä, että minulla on työt kesken jonkun toisen asiakkaan kanssa. Koska toivoisit varmaan itsellesikin vastaanotolla täyttä huomiotani, ethän pahastu, vaikket saisikaan minua kiinni saman tien.

Sähköpostitse tavoitat minut ei-niin-reaaliaikaisesti osoitteesta koirakoulu.koiraamo @ gmail.com (poista välilyönnit)

Tutustu ohessa tarkemmin kurssitarjontaani, ja tule mukaan oppimaan ja viihtymään!
terveisin Satu Vertainen 

rnenbh

Satu & Reponen BH-kokeessa Raahessa keväällä 2010 (menossa kaupunkiosuus).

koirakoulu.koiraamo @ gmail.com

(poista välilyönnit)