Naksutinkoulutuskurssi

Opetellaan käyttämään tätä tarkkaa ja tehokasta palkkioperusteisen koulutuksen työkalua erilaisten harjoitteiden kautta.

Tällä kurssilla koirat oppivat oppimaan oivalluksen kautta, ja omistajat löytävät operantin oppimisen voiman. Menetelmä on vain ja ainoastaan palkkioperusteinen, eli käytämme ainoastaan positiivista vahvistamista koiran käytöksen muuttamisessa.

Ensimmäinen ilta on teoriaa ilman koiria. Kurssikirjana käytämme kirjaa Naksutinkoulutusta koirallesi (Egtvedt – Köste). Lue se etukäteen (ennen teoriatuntia), sillä kurssiaika ei riitä sen tietojen opettamiseen, vaan käytetään mm. sen tietojen käytännön harjoitteluun. Kirjan painos on loppu, joten lainaus tai käytettynä ostaminen on tarpeen.

Tämä kurssi on edellytys monille Koiraamon pitkille kursseille, kuten tokoon, rally-tokoon, aktivointiin ja jopa henkilöhakuun. Varaa paikkasi nyt!

 

Naksutinkoulutuksen peruskurssi 9_21
keskiviikkoisin 8.9.-27.10.2021
(vara 1 on 3.11., vara 2 on 10.11.) klo 20.00-21.00.

Mukaan mahtuu vain 4-5 koiraa.
Ilmoittautuminen on alkanut ja päättyy 15.8. tai kun kurssi on täynnä.

8 kurssikertaa, hinta 189,00€/koirakko.

Aloitus teorialla joko paikan päällä, jolloin koirat jäävät vielä kotiin, tai pakottavassa tilanteessa nettituntina messenger-videopuheluna. Kurssin tueksi perustamme fb-ryhmän.

Jos koronamääräykset vaativat, tämä kurssi voidaan sujuvasti toteuttaa myös osin netti-, osin livekurssina. Tällöin harjoitusten videointi kotona ja videoiden lähettäminen sille perustettavaan Fb-ryhmään on oleellista.

Mukaan mahtuu 4-5 koiraa. Kurssi pidetään koronamääräysten sallimissa puitteissa Eläintarvike Muskettikoiran tiloissa sisällä tai ulkona livetuntien osalta.

Ilmoittaudu joko facebookin kautta, tekstiviestinä puhelimeen tai sähköpostitse.

Tarvitsen *nimesi, *puhelinnumerosi, *sähköpostisi ja koirasi *puhuttelunimen, *rodun ja *syntymäajan. Ilmoittautuminen on vastaanotettu kun olen kuitannut sen sinulle.

Tervetuloa raottamaan naksuttelun huikean maailman ovea!

Lue ennen tuloasi myös sivu https://koiraamo.fi/kurssit/

koirakoulu.koiraamo @ gmail.com

(poista välilyönnit)