Naksutinkoulutuskurssi

Opetellaan käyttämään tätä tarkkaa ja tehokasta palkkioperusteisen koulutuksen työkalua erilaisten harjoitteiden kautta.

Tällä kurssilla koirat oppivat oppimaan oivalluksen kautta, ja omistajat löytävät operantin oppimisen voiman. Menetelmä on vain ja ainoastaan palkkioperusteinen, eli käytämme ainoastaan positiivista vahvistamista koiran käytöksen muuttamisessa.

Ensimmäiset kaksi iltaa ovat teoriaa ilman koiria. Kurssikirjana käytämme kirjaa Naksutinkoulutusta koirallesi (Egtvedt – Köste). Lue se etukäteen (ennen kurssin alkua), sillä kurssiaika ei riitä sen tietojen opettamiseen, vaan käytetään mm. sen tietojen käytännön harjoitteluun. Kirjan painos on loppu, joten lainaus tai käytettynä ostaminen on tarpeen.

Tämä kurssi on edellytys monille Koiraamon pitkille kursseille, kuten tokoon, rally-tokoon, aktivointiin ja jopa henkilöhakuun. Varaa paikkasi nyt!

 

Koiraamon Naksutinkoulutuskurssi 11_21 on uusittu ja pitempi kurssi operantin ja positiivisen vahvistamisen tarkkaan ja vaikuttavaan maailmaan. Se pidetään

keskiviikkoisin 1.12.2021-9.2.2022 (ei 29.12., varakerrat 16.2. ja 23.2.2022) klo 20.00-21.00. Mukaan mahtuu 4-5 koirakkoa.

Kurssi kestää 10 kertaa ja hinta on 239,00€/koira. Kurssi sisältää 2-3 teoriatuntia ja muut ovat harjoitustunteja koiran kanssa.

Ilmoittautuminen on alkanut ja päättyy 24.11. tai kun kurssi on täynnä.

Aloitus teorialla joko paikan päällä, jolloin koirat jäävät vielä kotiin, tai pakottavassa tilanteessa nettituntina wa-videopuheluna. Kurssin tueksi perustamme whatsapp-ryhmän.

Jos koronamääräykset vaativat, tämä kurssi voidaan sujuvasti toteuttaa myös osin netti-, osin livekurssina. Tällöin harjoitusten videointi kotona ja videoiden lähettäminen sille perustettavaan wa-ryhmään on oleellista.

Mukaan mahtuu 4-5 koiraa. Kurssi pidetään Eläintarvike Muskettikoiran tiloissa.

Ilmoittaudu joko facebookin kautta, tekstiviestinä puhelimeen tai sähköpostitse.

Tarvitsen *nimesi, *puhelinnumerosi, *sähköpostisi ja koirasi *puhuttelunimen, *rodun ja *syntymäajan. Ilmoittautuminen on vastaanotettu kun olen kuitannut sen sinulle.

Tervetuloa raottamaan naksuttelun huikean maailman ovea!

Lue ennen tuloasi myös sivu https://koiraamo.fi/kurssit/

koirakoulu.koiraamo @ gmail.com

(poista välilyönnit)