Naksutinkoulutuskurssi

Opetellaan käyttämään tätä tarkkaa ja tehokasta palkkioperusteisen koulutuksen työkalua erilaisten harjoitteiden kautta.

Tällä kurssilla koirat oppivat oppimaan oivalluksen kautta, ja omistajat löytävät operantin oppimisen voiman. Menetelmä on vain ja ainoastaan palkkioperusteinen, eli käytämme ainoastaan positiivista vahvistamista koiran käytöksen muuttamisessa.

Ensimmäiset kaksi iltaa ovat teoriaa ilman koiria. Kurssikirjana käytämme kirjaa Naksutinkoulutusta koirallesi (Egtvedt – Köste). Lue se etukäteen (ennen kurssin alkua), sillä kurssiaika ei riitä sen tietojen opettamiseen, vaan käytetään mm. sen tietojen käytännön harjoitteluun. Kirjan painos on loppu, joten lainaus tai käytettynä ostaminen on tarpeen.

Tämä kurssi on pohjakurssi monille Koiraamon pitkille kursseille, kuten tokoon, rally-tokoon, aktivointiin ja jopa henkilöhakuun. Varaa paikkasi nyt!

 

Koiraamon Naksutinkoulutuksen peruskurssi on vahva väylä operantin ja positiivisen vahvistamisen tarkkaan ja vaikuttavaan maailmaan.

Mitä se naksutus sitten on? Se on erittäin tarkka ja tehokas tapa kouluttaa koiraa oivallusperusteisesti. Pienellä äänimerkillä merkataan koiralle sen oma toiminta, jonka jälkeen tulee se varsinainen palkkio, joka sitä ilahduttaa. Oivaltamalla opittu on erittäin vahvaa oppimista, tiedäthän sen omakohtaisestikin.

Tällä kurssilla koirat oppivat oppimaan oivalluksen kautta, ja omistajat löytävät operantin oppimisen voiman. Menetelmä on vain ja ainoastaan palkkioperusteinen, eli käytämme ainoastaan positiivista vahvistamista koiran käytöksen muuttamisessa.


Naksutinkoulutuksen peruskurssi (3_24) pidetään Muskettikoirassa Maikkulassa / ulkokentällä Pikkaralassa kuutena torstaina 20.6.-1.8.2024 (vara 8.8. ja 15.8.) klo 17.30-18.30 (19.00).

Luon meille kurssin sisäisen WhatsApp-ryhmän yhteydenpidon sujuvoittamiseksi. Kurssipaikka valikoituu mm. säätilan mukaan viikoittain.

Mukaan mahtuu 4-6 koiraa.
Kyseessä on tiivistetty tehokurssi, joka edellyttää myös kotitreenaamista annettujen ohjeiden mukaan. Kurssin kesto on 10h ja osallistumismaksu 279€/koira.
Ilmoittautuminen on alkanut ja päättyy 10.6. tai kurssin täyttyessä jo aiemmin.

Kurssipäivät:

20.6.
27.6.
4.7.
11.7.
18.7.
1.8.
(8.8. vara)
(15.8. vara)

 

 

Ilmoittaudu joko facebookin kautta, tekstiviestinä puhelimeen tai sähköpostitse.

Tarvitsen *nimesi, *puhelinnumerosi, *sähköpostisi ja koirasi *puhuttelunimen, *rodun ja *syntymäajan. Ilmoittautuminen on vastaanotettu kun olen kuitannut sen sinulle.

Tervetuloa raottamaan naksuttelun huikean maailman ovea!

Lue ennen tuloasi myös sivu https://koiraamo.fi/kurssit/

koirakoulu.koiraamo @ gmail.com

(poista välilyönnit)