Naksutinkoulutuskurssi

Opetellaan käyttämään tätä tarkkaa ja tehokasta palkkioperusteisen koulutuksen työkalua erilaisten harjoitteiden kautta.

Tällä kurssilla koirat oppivat oppimaan oivalluksen kautta, ja omistajat löytävät operantin oppimisen voiman. Menetelmä on vain ja ainoastaan palkkioperusteinen, eli käytämme ainoastaan positiivista vahvistamista koiran käytöksen muuttamisessa.

Ensimmäiset kaksi iltaa ovat teoriaa ilman koiria. Kurssikirjana käytämme kirjaa Naksutinkoulutusta koirallesi (Egtvedt – Köste). Lue se etukäteen (ennen kurssin alkua), sillä kurssiaika ei riitä sen tietojen opettamiseen, vaan käytetään mm. sen tietojen käytännön harjoitteluun. Kirjan painos on loppu, joten lainaus tai käytettynä ostaminen on tarpeen.

Tämä kurssi on pohjakurssi monille Koiraamon pitkille kursseille, kuten tokoon, rally-tokoon, aktivointiin ja jopa henkilöhakuun. Varaa paikkasi nyt!

 

Koiraamon Naksutinkoulutuksen peruskurssi 9_23 on vahva väylä operantin ja positiivisen vahvistamisen tarkkaan ja vaikuttavaan maailmaan. Se pidetään keskiviikkoisin 6.9.-8.11.2023
(vara 15.11., 22.11. ja 29.11.)

klo 20.00-21.00 Maikkulassa.

Hinta 249€/koira. Mukaan mahtuu vain 4-5 koiraa. Varaa paikkasi pian!

TÄYNNÄ.

Kurssi on syksyn ainoa Naksukurssi, joten jos koskaan olet halunnut syventää osaamistasi koirankoulutuksessa, ilmoittaudu mukaan nyt!

Ilmoittaudu joko facebookin kautta, tekstiviestinä puhelimeen tai sähköpostitse.

Tarvitsen *nimesi, *puhelinnumerosi, *sähköpostisi ja koirasi *puhuttelunimen, *rodun ja *syntymäajan. Ilmoittautuminen on vastaanotettu kun olen kuitannut sen sinulle.

Tervetuloa raottamaan naksuttelun huikean maailman ovea!

Lue ennen tuloasi myös sivu https://koiraamo.fi/kurssit/

koirakoulu.koiraamo @ gmail.com

(poista välilyönnit)