Naksutinkoulutuskurssi

Opetellaan käyttämään tätä tarkkaa ja tehokasta palkkioperusteisen koulutuksen työkalua erilaisten harjoitteiden kautta.

Tällä kurssilla koirat oppivat oppimaan oivalluksen kautta, ja omistajat löytävät operantin oppimisen voiman. Menetelmä on vain ja ainoastaan palkkioperusteinen, eli käytämme ainoastaan positiivista vahvistamista koiran käytöksen muuttamisessa.

Ensimmäiset kaksi iltaa ovat teoriaa ilman koiria. Kurssikirjana käytämme kirjaa Naksutinkoulutusta koirallesi (Egtvedt – Köste). Lue se etukäteen (ennen kurssin alkua), sillä kurssiaika ei riitä sen tietojen opettamiseen, vaan käytetään mm. sen tietojen käytännön harjoitteluun. Kirjan painos on loppu, joten lainaus tai käytettynä ostaminen on tarpeen.

Tämä kurssi on edellytys monille Koiraamon pitkille kursseille, kuten tokoon, rally-tokoon, aktivointiin ja jopa henkilöhakuun. Varaa paikkasi nyt!

 

Koiraamon Naksutinkoulutuskurssi on uusittu ja pitempi kurssi operantin ja positiivisen vahvistamisen tarkkaan ja vaikuttavaan maailmaan. Se pidetään

Koiraamon Naksutinkoulutuksen peruskurssi 1_23

torstaisin 5.1.-16.3. klo 20.00-21.00 (ei 9.3., vara 23.3. ja 30.3.)

Kurssi kestää 10 kertaa ja hinta on 249,00€/koira. Kurssi sisältää 2-3 teoriatuntia ja muut ovat harjoitustunteja koiran kanssa.
Ilmoittauduttuasi hanki lainaan kirja ”Naksutinkoulutusta koirallesi” ja lue se ennen kurssin alkua.
Ilmoittautuminen on alkanut ja päättyy viikkoa ennen kurssin alkua, tai kun kurssi on täynnä.

Aloitus teorialla joko paikan päällä, jolloin koirat jäävät vielä kotiin, tai pakottavassa tilanteessa nettituntina wa-videopuheluna. Kurssin tueksi perustamme whatsapp-ryhmän.

Jos koronamääräykset tulevat vaatimaan, tämä kurssi voidaan sujuvasti toteuttaa myös osin netti-, osin livekurssina. Tällöin harjoitusten videointi kotona ja videoiden lähettäminen sille perustettavaan wa-ryhmään on oleellista.

Mukaan mahtuu vain 4-6 koiraa. Kurssi pidetään Eläintarvike Muskettikoiran tiloissa.

Naksutinkoulutuksen peruskurssi 3_23
torstaisin 30.3.-1.6. (vara 8.6., 15.6. ja 22.6.) klo 17.30-18.30 Maikkulassa / Pikkaralassa.

Ilmoittautuminen on alkanut ja päättyy 1.3. tai kun kurssi on täynnä.

Tule mukaan!

Ilmoittaudu joko facebookin kautta, tekstiviestinä puhelimeen tai sähköpostitse.

Tarvitsen *nimesi, *puhelinnumerosi, *sähköpostisi ja koirasi *puhuttelunimen, *rodun ja *syntymäajan. Ilmoittautuminen on vastaanotettu kun olen kuitannut sen sinulle.

Tervetuloa raottamaan naksuttelun huikean maailman ovea!

Lue ennen tuloasi myös sivu https://koiraamo.fi/kurssit/

koirakoulu.koiraamo @ gmail.com

(poista välilyönnit)