Perustaitokurssi: RAUHOITTUMINEN

Haluaisitko pentusi oppivan olemaan levollinen ja keskittyvän sinuun, vaikka toisia koiria ja ihmisiä on läsnä?

Jos koirasi voi syödä nameja edelläkuvatun kaltaisessa tilanteessa, tämä kurssi on juuri sinulle. Käytämme ruokaa palkkioina koiralle, koska se rauhoittaa ja laskee stressiä.
Rauhasta ja rentoudesta käsin koira voi oppia tehokkaasti uusia asioita ja yltää huippusuorituksiin.
Jos aiot vaikkapa reissata koirasi kanssa, tai käydä kursseilla tai kokeissa, rauhoittumisen taito on ensiarvoisen tärkeää oppia.

Tällä 4 kerran lyhytkurssilla harjoitellaan pienellä porukalla (vain 4 osallistujaa) näitä taitoja käytännössä.

Kurssitunnit pidetään Eläintarvike Muskettikoiran tiloissa keskiviikkoisin 15.11.-13.12.2023  klo 20.00-20.45 (ei 6.12., vara 20.12.).
Etusija pennuilla ja nuorilla koirilla, jos ilmoittautuvat 8.-10.11. aikana. Mukana apuopena myös oma pentuni Dakota, joka on syntynyt 31.7.2023! Kurssin hinta on 129€.

Lisäbonuksena tämä kurssi sisältää myös erinomaisen kolmen kohdan oppaan rauhoittaviin eleisiin luentotallenteena!

Kysy vapaita paikkoja 0407317639/Koiraamo

 *
Jos sinulla on malttinsa täysin menettävä koira, jonka kanssa epäröit osallistua kurssille, mutta tämä aihe olisi silti tarpeellinen, ota yhteyttä vaikka puhelimitse, niin kerron, mitä muita vaihtoehtoja on olemassa.
 *

Ilmoittaudu joko facebookin kautta, tekstiviestinä puhelimeen tai sähköpostitse. Tarvitsen *nimesi, *puhelinnumerosi, *sähköpostisi ja koirasi *puhuttelunimen, *rodun ja *syntymäajan. Ilmoittautuminen on vastaanotettu vasta, kun olen kuitannut sen sinulle.

Tervetuloa!

Tutustuthan myös sivuun https://koiraamo.fi/koiran-kanssa-taalla/

koirakoulu.koiraamo @ gmail.com  (poista välilyönnit)