Perustaitokurssi: RAUHOITTUMINEN


PERUSOSA – jatkoa Koiraamon Luopumiskurssille eli sen käyneille koirakoille,  tai luopumisen jollain muulla Koiraamon kurssilla oppineille koirakoille

*

Koirille, jotka käyvät vähän ylikierroksilla omaa vuoroaan odottaessaan koirakursseilla, näyttelyissä tai kilpailuissa. Edellytyksenä on, että koira voi kuitenkin niellä makupalan.
Rento ja sopivasti virittynyt koira antaa sinulle parhaansa, ylivirittynyt hihkuu heti puhtinsa ja keskittymiskykynsä pihalle.
Valmistaudu kurssille lukaisemalla (taas kerran) Rugaasin kirja Rauhoittavat signaalit.
 *
Jos sinulla on malttinsa täysin menettävä koira, jonka kanssa epäröit osallistua kurssille, mutta tämä aihe olisi silti tarpeellinen, ota yhteyttä vaikka puhelimitse, niin kerron, mitä muita vaihtoehtoja on olemassa.
 *

Koiraamon Rauhoittumiskurssi (5_19)
tiistaisin 14.5.-4.6.2019 (vara 11.6.) klo 19.00-19.45.

Paikka sekä Maikkula (Muskettikoira, jossa aloitus) että Pikkarala (Koiraamon kotikenttä).

Mukaan otetaan 3-5 aiemmin Luopumiskurssin käynyttä, tai luopumisen jollain muulla Koiraamon kurssilla oppinutta koirakkoa. Hinta 80,00€/koira.

Ilmoittautuminen on alkanut ja päättyy to 9.5. tai kun kurssi on täynnä. Varaa paikkasi pian!

 *

Kurssi toteutuu 3-5 osallistujalla. Hinta 80,-/koiraIlmoittaudu joko facebookin kautta, tekstiviestinä puhelimeen tai sähköpostitse. Tarvitsen *nimesi, *puhelinnumerosi, *sähköpostisi ja koirasi *puhuttelunimen, *rodun ja *syntymäajan. Ilmoittautuminen on vastaanotettu vasta, kun olen kuitannut sen sinulle.

Tervetuloa!

Mutteri rentoutuu

Tutustuthan myös sivuun https://koiraamo.fi/koiran-kanssa-taalla/

koirakoulu.koiraamo @ gmail.com  (poista välilyönnit)