Hajutyöskentely: Haku

 Kuvassa Reponen haukkuilmaisemassa maalihenkilöä eli harjoituksessa etsittävää ihmistä.

 

 

Haun peruskurssi uusille harrastajille:

Henkilöetsintään eli hakuun valmistava Ilmaisukurssi (5_23) 

pidetään 14 tiistaina 2.5.-15.8. (ei 18. ja 25.7., vara 22.8. ja 29.8.) n. klo 17-18 välisenä aikana. 

Hinta 349€ (maksu tuttuun tapaan taas 1-3 erässä).

Mukaan pääsevät koirakot, joilla on takanaan Koiraamon Naksukurssi tai vastaavat taidot. Ohjaaja saa myös kotiharjoituksia, joita tehdään arjessa tuntien välissä, jotta edistytään koulutuksessa.

Jos haluat oppia tehokkaan koulutustavan, seuraava Naksutinkoulutuksen peruskurssi 3_23 pidetään torstaisin 6.4.-8.6. (varalla 15.6., 22.6. ja 29.6.) klo 17.30-18.30 Maikkulassa / Pikkaralassa. Pidä kiirettä jos haluat ilmoittautua mukaan!

Saat kaiken asiantuntemukseni koirasi ilmaisumuodon valinnassa (rulla, haukkuva tai kertova), ja huolellinen peruskoulutus valmistaa teidät jatkamaan hakuryhmään.

Mukaan pääsee hyväksytysti suoritetun pienen pääsykokeen kautta. Kokeessa mitataan hiukan ohjaajan koulutustaitoja, ja koiran osaamistasoa ja soveltuvuutta lajiin.
Hinta sisältää mm. opetuksen ja treenien suunnittelun puolestasi. Koiralla tulee olla sama ohjaaja koko ajan. Aikuinen perheenjäsen on erittäin tervetullut kaikkiin treeneihin kuunteluoppilaaksi.
Ilmoittautuminen on alkanut ja päättyy 8.4. tai kun kurssi on täynnä. Paikkaa hakiessasi kerro nimesi ja yhteystietosi, ja koirasi nimi, rotu ja syntymäaika. Ilmoitan pääsykokeeseen pääsystä sinulle sähköpostilla viimeistään ilmoittautumisajan päätyttyä.
Tämän kurssin jälkeen osallistujalla on mahdollisuus ilmoittautua mukaan kokeneempien koiraamolaisten hakuporukkaan, josta on perus- ja jatko-oppinsa saanut jo parikymmentä pohjoissuomalaista ja koillismaalaista viranomaistason haku- ja jälkikoiraa Vapaaehtoisen pelastuspalvelun hälytysryhmiin.
Koiraamon pääkouluttajana minulla itselläni on pitkä Vapepa-kokemus paitsi valmiuspäivystäjänä ja Vapepa-johtajana. Olen myös kouluttanut kolme omaa koiraani (kaikki hovawarteja) viranomaistason pelastuskoiriksi ja toiminut niiden kanssa hälytysryhmässä toistakymmentä vuotta.
Yhteensä hakukoulutuskokemusta löytyy yli kahden vuosikymmenen ajalta lukuisten pelastuskoiriksi tähtäävien koirakoiden kanssa ympäri Suomea, sekä omaa osaamistani olen kartuttanut vuodesta 2000 saakka.
Treenaamme jatkoryhmässä sekä palveluskoirakokeisiin, että pelastuskoirakokeisiin, painottuen koiranomistajan suuntautumisen mukaan. Hakuryhmä on myös lajin harrastajille, jotka eivät halua koskaan mihinkään kokeisiin, vaan vain kehittää omia ja koiransa taitoja henkilöetsinnässä.
Kysy lisää puhelimitse (0407317639/Satu) tai hae paikkaa suoraan sähköpostitse, lähettämällä viesti Koiraamon Facebookiin tai whatsappiin!

Lue vielä ennen tuloasi käytänteistä, jotka koskevat kaikkia: http://koiraamo.fi/koiran-kanssa-taalla/.

HAKUKURSSI JATKAJILLE

Kesän hakukurssi pidetään 14 tiistaina 2.5.-15.8. (ei 18. ja 25.7., vara 22.8. ja 29.8.) klo 17-21 välisenä aikana. Kellonaika tarkentuu osallistujien toiveet mahdollisuuksien mukaan huomioon ottaen.

Hinta 349€ (maksu tuttuun tapaan taas 1-3 erässä).

Ilm. päättyy 8.4.. Mukaan pääsee koirakot, joilla on takanaan Koiraamon Naksukurssi ja Koiraamon Ilmaisukurssi tai vastaavat taidot. 

Seuraava Naksutinkoulutuksen peruskurssi 3_23 pidetään
torstaisin 6.4.-8.6. (varalla 15.6., 22.6. ja 29.6.) klo 17.30-18.30 Maikkulassa / Pikkaralassa. Pidä kiirettä jos haluat ilmoittautua mukaan!

Kuvassa Hukkanen etsimässä maalihenkilöä. ilmaisumuotona rullailmaisu (keltainen patukka eli n. ruotsalaisrulla näkyy roikkumassa pannassa)

 

koirakoulu.koiraamo @ gmail.com

(poista välilyönnit)

 Kuvassa Karhunen, joka on juuri ottanut rullan (ns. norjalaismalli) suuhunsa löydettyään piiloutuneen henkilön.