Hajutyöskentely: Haku

 Kuvassa Reponen haukkuilmaisemassa maalihenkilöä.

 

 

Haun peruskurssi uusille harrastajille:

Henkilöetsintään eli hakuun valmistava Ilmaisukurssi (9_22) syksystä kevääseen.
Saat kaiken asiantuntemukseni koirasi ilmaisumuodon valinnassa (rulla, haukkuva tai kertova), ja huolellinen peruskoulutus valmistaa teidät jatkamaan hakuryhmään.
Kurssin syysjakso pidetään torstaisin 1.9.-8.12.2022 (vara 15.12. ja 22.12.) alkaen klo 17.30. Syysjakson pituus on 14 kertaa ja hinta 350€/koira. Maksu 1-3 erässä oman valintasi mukaan.
Kevätjakso pidetään 5.1.-25.5.2023 välisenä aikana. Tälle kurssille osallistumisen edellytys on sekä osallistuminen syysjaksolle, että Koiraamon naksutinkoulutuskurssille syksyn 2022 aikana.
Mukaan pääsee hyväksytysti suoritetun pääsykokeen kautta. Kokeessa mitataan ohjaajan koulutustaitoja, ja koiran osaamistasoa ja soveltuvuutta lajiin.
Hinta sisältää mm. opetuksen ja treenien suunnittelun puolestasi. Koiralla tulee olla sama ohjaaja koko ajan.
Ilmoittautuminen on alkanut ja päättyy 1.8. tai kun kurssi on täynnä. Paikkaa hakiessasi kerro nimesi ja yhteystietosi, ja koirasi nimi, rotu ja syntymäaika. Ilmoitan pääsykokeeseen pääsystä sinulle sähköpostilla viimeistään ilmoittautumisajan päätyttyä.
Tämän kurssin jälkeen osallistujalla on mahdollisuus ilmoittautua mukaan kokeneempien koiraamolaisten hakuporukkaan, josta on perus- ja jatko-oppinsa saanut jo parikymmentä pohjoissuomalaista ja koillismaalaista viranomaistason haku- ja jälkikoiraa Vapaaehtoisen pelastuspalvelun hälytysryhmiin.
Koiraamon pääkouluttajalla Satu Vertaisella on itsellään pitkä Vapepa-kokemus paitsi valmiuspäivystäjänä ja Vapepa-johtajana, hän on myös kouluttanut kolme omaa koiraansa (kaikki hovawarteja) viranomaistason pelastuskoiriksi ja toiminut niiden kanssa hälytysryhmässä toistakymmentä vuotta.
Yhteensä hakukoulutuskokemusta löytyy parinkymmenen vuoden ajalta lukuisten pelastuskoiriksi tähtäävien koirakoiden kanssa ympäri Suomea, sekä omaa osaamista kartuttanutta oppimista vuodesta 2000 saakka.
Treenaamme jatkoryhmässä sekä palveluskoirakokeisiin, että pelastuskoirakokeisiin, painottuen koiranomistajan suuntautumisen mukaan. Hakuryhmä on myös lajin harrastajille, jotka eivät halua koskaan mihinkään kokeisiin, vaan vain kehittää omia ja koiransa taitoja henkilöetsinnässä.
Kysy lisää puhelimitse (0407317639/Satu) tai hae paikkaa suoraan sähköpostitse, lähettämällä viesti Koiraamon Facebookiin tai whatsappiin!

Lue vielä ennen tuloasi käytänteistä, jotka koskevat kaikkia: http://koiraamo.fi/koiran-kanssa-taalla/.

HAKUKURSSI JATKAJILLE kesällä perjantaisin ja talvella tiistaisin. Tiedoitus omassa fb-ryhmässä.

Kuvassa Hukkanen etsimässä maalihenkilöä. ilmaisumuotona rullailmaisu (keltainen patukka eli n. ruotsalaisrulla näkyy roikkumassa pannassa)

 

koirakoulu.koiraamo @ gmail.com

(poista välilyönnit)

 Kuvassa Karhunen, joka on juuri ottanut rullan (ns. norjalaismalli) suuhunsa löydettyään piiloutuneen henkilön.