Hajutyöskentely: Haku

 Kuvassa Reponen haukkuilmaisemassa maalihenkilöä.

 

 

Haun peruskurssi uusille harrastajille:

Ilmaisukurssi 9_20

Haun peruskurssi uusille harrastajille: Ilmaisukurssi 9_20
lauantaisin Pikkaralassa klo 12.00-13.00.
Syyskausi 12.9.-12.12.2020 (ei 31.10., vara 19.12.). 13 kertaa, hinta 312,00€/koira (maksumahdollisuus 1-3 erässä).
Kevätkausi 9.1.-17.4.2021 (ei 3.4., vara 24.4.2021) klo 12.00-13.00. Tälle kurssille osallistumisen edellytys on sekä osallistuminen syysjaksolle, että Koiraamon naksutinkoulutuskurssille.
Mukaan otetaan 4 koirakkoa hyväksytysti suoritetun pääsykokeen kautta. Kokeessa mitataan ohjaajan koulutustaitoja, ja koiran osaamistasoa ja soveltuvuutta lajiin.
Hinta sisältää mm. opetuksen, treenien suunnittelun puolestasi ja apuopettajan toimimisen koirasi maalina ja avustajana tarvittaessa. Koiralla tulee olla sama ohjaaja koko ajan.
Ilmoittautuminen on alkanut ja päättyy 21.8. tai kun kurssi on täynnä. Paikkaa hakiessasi kerro nimesi ja yhteystietosi, ja koirasi nimi, rotu ja syntymäaika. Ilmoitan pääsykokeeseen pääsystä sinulle sähköpostilla viimeistään ilmoittautumisajan päätyttyä. Mukaan otetaan vain 4 koirakkoa.
TÄYNNÄ.
Tämän kurssin jälkeen osallistujalla on mahdollisuus ilmoittautua mukaan kokeneempien koiraamolaisten hakuporukkaan, josta on perus- ja jatko-oppinsa saanut jo toistakymmentä pohjoissuomalaista ja koillismaalaista viranomaistason haku- ja jälkikoiraa Vapaaehtoisen pelastuspalvelun hälytysryhmiin.
Yhteensä hakukoulutuskokemusta löytyy parinkymmenen vuoden ajalta lukuisten pelastuskoiriksi tähtäävien koirakoiden kanssa ympäri Suomea, sekä omaa osaamista kartuttanutta oppimista vuodesta 2000 saakka.
Koiraamon pääkouluttajalla Satu Vertaisella on itsellään pitkä Vapepa-kokemus paitsi valmiuspäivystäjänä ja Vapepa-johtajana, hän on myös kouluttanut kolme omaa koiraansa (kaikki hovawarteja) viranomaistason pelastuskoiriksi ja toiminut niiden kanssa hälytysryhmässä toistakymmentä vuotta.
Treenaamme jatkoryhmässä sekä palveluskoirakokeisiin, että pelastuskoirakokeisiin, painottuen koiranomistajan suuntautumisen mukaan.

Lue vielä ennen tuloasi käytänteistä, jotka koskevat kaikkia: http://koiraamo.fi/koiran-kanssa-taalla/.

HAKUKURSSI JATKAJILLE perjantaisin TÄYNNÄ. Tiedoitus omassa fb-ryhmässä.

Kuvassa Hukkanen etsimässä maalihenkilöä. ilmaisumuotona rullailmaisu (keltainen patukka eli n. ruotsalaisrulla näkyy roikkumassa pannassa)

 

koirakoulu.koiraamo @ gmail.com

(poista välilyönnit)

 Kuvassa Karhunen, joka on juuri ottanut rullan (ns. norskimalli) suuhunsa löydettyään piiloutuneen henkilön.