Pentukurssi

PENNUSTA UNELMIESI KOIRA?

Tämä on pentukurssi, jossa tutustut pentuusi paremmin ja sinua opetetaan opettamaan sitä toimivalla tavalla. Koirankoulutus on palkkioperusteista; moitteet, kiellot ja rankaisut eivät koulutusmetodina ole enää tätä päivää. Aloitus teoriatuntina, ja puolessa välissä toinen teoria. Muut kerrat harjoitellaan pentujen kanssa. Lue ennen kurssille tuloa kirja ”Rauhoittavat signaalit” (Rugaas), joka kannattaa ostaa omaksi. Sitä myy Oulussa mm. Muskettikoira. Toinen hyvä kirja luettavaksi – kirjastosta pitäisi löytyä – on ”Naksutinkoulutusta koirallesi” (Egvedt/Köste) mutta älä hanki vielä naksutinta! Ja kolmas loistava kirja – ihan kaikenikäisille – on ”Koiran kielellä” (Lili Chin), vahva suositus myös sille.

Pentukurssin kesto on 10 tuntia (10 x 60 min.). 
Kurssipaikkoina  Maikkula ja Pikkaralassa. Se sisältää 1-3 teoriatuntia (aloitus teorialla netissä) sekä harjoitustunnit, yhteensä 10 kertaa.

Mukaan mahtuu 4-6 osallistujaa. Koiran yläikäraja kurssin alkaessa on 6kk. Koska pennun koulutus on vaativaa ja vastuullista puuhaa, ohjaajan tulee olla täysi-ikäinen, jo koko kurssin ajan sama henkilö. Yksi perheenjäsen on tervetullut mukaan kuunteluoppilaaksi vaikka joka tunnille pennun ja vakiohjaajan kanssa. Varakerta ilmoitetaan kaikkien kurssieni yhteydessä, ja se pidetään vain, jos itse joudun jostain syystä perumaan jonkun tunnin – siinä tapauksessa ilmoitan uuden varakerran, joka voi olla joku muukin ajankohta kuin ko. kurssiajankohta.

Koiraamon kurssit menevät normaalisti harjoitustuntien osalta, sillä me pidämme hyvät etäisyydet toisiin osallistujiin, ja harjoittelemme ulkona aina kun mahdollista. Teoriatunnit pidämme netissä.

Paikkaa varatessasi kerro nimesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi, sekä koirasi nimi, rotu/monirotu ja syntymäaika.

 

Koiraamon Pentukurssi 10_22
pidetään lauantaisin 1.10.-17.12.2022 välisenä aikana alkaen joko 1.10. tai 8.10.
Kurssi käsittää 10 oppituntia, joista 1-3h on teoriaa.
Hinta 249,00€/koira. Mukaan mahtuu vain 6 pentua, joiden yläikäraja kurssin alkaessa on 6kk. Kurssipaikka Maikkulassa.

Kurssiin kuuluu joko whatsapp- tai Fb-ryhmä, jota kautta tapahtuu kurssitiedottaminen aloituksen jälkeen.

Ilmoittautuminen on alkanut ja päättyy 1.9. tai kun kurssi on täynnä. Tervetuloa!

Koiraamon Pentukurssi 6_22
pidetään lauantaisin 4.6.-24.9.2022 välisenä aikana klo 14.15-15.15 Pikkaralassa ulkokurssina (mahdollisesti sovitaan joku sisätunti Maikkulassa myös).
Kurssi käsittää 10 oppituntia, joista 1-3 on teoriaa. Hinta 239,00€. Ilmoittautuminen on alkanut ja päättyy 1.5.2022 tai kun kurssi on täynnä. Mukaan mahtuu vain 6 pentua omistajineen.

Oikeus muutoksiin pidätetään.

Kurssiaikataulu:
4.6.
11.6.
18.6.
(ei 25.6., juhannus)
2.7.
9.7.
16.7.
23.7.
(ei 30.7. eikä 6.8., Koiraamon loma)
13.8.
20.8.
27.8.
3.9. vara
10.9. vara
17.9. vara

Tätä tulet tarvitsemaan saadaksesi pennustasi unelmiesi koiran. Ilmoittaudu siis pian, sillä paikkoja on rajoitetusti!

Lue vielä ennen tuloasi käytänteistä, jotka koskevat kaikkia: http://koiraamo.fi/koiran-kanssa-taalla/.

Allaolevan kuvan koira on hovawart Reponen (Hofmacher Innig), joka on Satun kolmas hälytysryhmässä toiminut viranomaistason pelastuskoira. Nykyään sen tytär Hukkanen on kursseilla menossa mukana apuopettajana. Kuva on otettu pelastuskoirien laviinileirillä Kuusamossa 2014. (Kuvan koira liittyy pentukurssin otsikkoon.)

Satu & Reponen laviiniharjoituksessa

 

TULEVAT KOIRANOMISTAJAT, jotka haluavat pohtia pennun kanssa aloittamista etukäteen, voivat osallistua kurssille kuunteluoppilaana. Kuunteluoppilaan hinta on puolet kurssin hinnasta.
Jotta voit opettaa koiraasi tehokkaasti, sinun tulisi osata opetettavat asiat ENNEN pentuasi. Se on nimittäin valtavan paljon helpompaa kuin opetella ne yhtäaikaa pennun kanssa. Sama koskee myös aikuisen koiran koulutusta. 

Kun ilmoittaudut kurssille sähköpostilla, lähetä se osoitteeseen

koirakoulu.koiraamo @ gmail.com  (poista välilyönnit)

ja kerro kurssin nimi, oma nimesi ja yhteystietosi (puhelinnumero, säpo, osoite), sekä koirasi puhuttelunimi, rotu ja syntymäaika.

Oikeus muutoksiin pidätetään.