Hajutyöskentely: Nosework ja esine-etsintä

Koko syyskauden 2021 mittainen kurssi hajutyöskentelyn tiimoilta ihan kaikenikäisille koirille, erinomainen myös iäkkäämmille tai hieman varautuneemmille koirille!

Annetaan koirille mahdollisuus tehdä sitä minkä ne parhaiten osaavat. Kurssit sisältävät mm. hyvää aktivointia ja hyödyllisiä taitoja arkeen. Palkkioperusteisesti luonnollisesti, sillä se on tutkimustenkin mukaan väkevin tapa opettaa koiraa.
Kurssi pidetään pääasiassa Maikkulassa. Aiempaa koulutustaustaa ei tarvita, kunhan koira on terve, ja kykenee keskittymään olennaiseen (hajut ja makupalojen syönti). Kiinnostuitko?

Hajutyöskentelykurssit koirille perjantai-iltaisin 
pidetään  3.9.-10.12.2021 (vara 17.12.) yht. 15 kertaa
Nosework klo 18.15-19.15
Esine-etsintä klo 19.30-21.00.
hinta 360,00€ (maksu 1-3 erässä).

Aloitetaan teorialla 3.9., molemmat ryhmät yhtäaikaa klo 18.15 alkaen, jos mahdollista. Kurssin käytössä tulee myös olemaan wa-ryhmä. Kurssin toteutus noudattaa kansallisia koronasuosituksia sisäharjoituksissa, ja treenaamme säiden salliessa myös ulkona.

Kursispaikka pääsääntöisesti  Maikkulassa (Muskettikoiralla sekä sisällä, että ulkona, mahdollisesti muuallakin).

 

Lue vielä ennen tuloasi käytänteistä, jotka koskevat kaikkia: http://koiraamo.fi/koiran-kanssa-taalla/.


Koirakoulu Koiraamon omistajalla ja pääkouluttajalla Satu Vertaisella on yli 30 vuoden kokemus ja osallistumisia eri kouluttajien ja asiantuntijoiden koulutuksiin ja luennoille erittäin monenlaisista koiraan koulutukseen liittyvistä asioista ja koiraharrastuslajeista. Hän on perehtynyt vuodesta 1995 erilaisiin hajutyöskentelymuotoihin koirien kanssa, mm. jäljestys metsässä ja asfaltilla, tunnistusjälki (ID-jälki), esine-etsintä, nosework, henkilöhaku, pelastuskoiratyöskentely ja näiden lajien koulutus. Mm. omien palveluskoirien koulutus jälkeen ja hakuun ja kolme (3) viranomaistason pelastuskoiraa ovat omakohtaisesti mahdollistaneet vahvan oppimisen koiran nenänkäyttöön liittyvässä kouluttamisessa.

koirakoulu.koiraamo @ gmail.com

(poista välilyönnit)