Hajutyöskentely: Nosework ja esine-etsintä

Pitkä kurssi hajutyöskentelyn tiimoilta ihan kaikenikäisille koirille, erinomainen myös iäkkäämmille tai hieman varautuneemmille koirille!

Annetaan koirille mahdollisuus tehdä sitä minkä ne parhaiten osaavat. Kurssit sisältävät mm. hyvää aktivointia ja hyödyllisiä taitoja arkeen. Palkkioperusteisesti luonnollisesti, sillä se on tutkimustenkin mukaan väkevin tapa opettaa koiraa.
Kurssi pidetään pääasiassa Maikkulassa. Aiempaa koulutustaustaa ei tarvita, kunhan koira on terve, ja kykenee keskittymään olennaiseen (hajut ja makupalojen syönti). Kiinnostuitko?

HAJUTYÖKURSSIT KESÄLLÄ 2022
Tuttuun tapaan kattauksessa ihmishajun etsintä – ja lisäksi esine-etsintä kesäkauden mahdollistamalla tavalla. Aloittelijat klo 17.00 alkaen ja jatkoryhmä loppuiltana, päättyen viim. klo 21.00. Ulkoilmakurssi Pikkaralassa tai joskus jossakin muuallakin seuraavina tiistai-iltoina toukokuusta elokuulle:

17.5.
31.5.
14.6.
28.6.
12.7.
9.8.
(23.8. vara)

Hinta 144,00€. Ilmoittautuminen on alkanut ja päättyy 1.5. tai kun kurssi on täynnä.

Oikeus muutoksiin pidätetään.

Hajutyöskentelykurssit (kevät 2022) koirille perjantai-iltaisin 
perjantaisin 7.1.- 15.4. (ei 11.3., vara 22. ja 29.2.)
Nosework klo 17.00-17.45
Esine-etsintä klo 18.00-20.30/21.00.
TÄYNNÄ.

 

Aloitetaan teorialla 7.1. molemmat ryhmät yhtäaikaa klo 17.00 alkaen, jos mahdollista. Koirat jäävät vielä kotiin. Kurssin käytössä tulee myös olemaan wa-ryhmä, ja videoimme kaikki harjoitukset tuttuun tyyliin osallistujien avustamana. Kurssin toteutus noudattaa kansallisia koronasuosituksia sisäharjoituksissa, ja treenaamme säiden salliessa myös ulkona.

Kurssipaikka pääsääntöisesti  Maikkulassa (Muskettikoiralla sekä sisällä, että ulkona, mahdollisesti muuallakin).

Kun ilmoittaudut kurssille sähköpostilla, lähetä se osoitteeseen

koirakoulu.koiraamo @ gmail.com  (poista välilyönnit)

ja kerro kurssin nimi, oma nimesi ja yhteystietosi (puhelinnumero, säpo, osoite), sekä koirasi puhuttelunimi, rotu ja syntymäaika.

Voit ilmoittautua myös Koiramon Facebookin inboxiin, WhatsAppiin tai soittamalla 0407317639.

Oikeus muutoksiin pidätetään.

Lue vielä ennen tuloasi käytänteistä, jotka koskevat kaikkia: http://koiraamo.fi/koiran-kanssa-taalla/.


Koirakoulu Koiraamon omistajalla ja pääkouluttajalla Satu Vertaisella on yli 30 vuoden kokemus ja osallistumisia eri kouluttajien ja asiantuntijoiden koulutuksiin ja luennoille erittäin monenlaisista koiraan koulutukseen liittyvistä asioista ja koiraharrastuslajeista. Hän on perehtynyt vuodesta 1995 erilaisiin hajutyöskentelymuotoihin koirien kanssa, mm. jäljestys metsässä ja asfaltilla, tunnistusjälki (ID-jälki), esine-etsintä, nosework, henkilöhaku, pelastuskoiratyöskentely ja näiden lajien koulutus. Mm. omien palveluskoirien koulutus jälkeen ja hakuun ja kolme (3) viranomaistason pelastuskoiraa ovat omakohtaisesti mahdollistaneet vahvan oppimisen koiran nenänkäyttöön liittyvässä kouluttamisessa.

koirakoulu.koiraamo @ gmail.com

(poista välilyönnit)