Hajutyöskentely: Nosework ja esine-etsintä

NOSE ADVENTURE! – koirien nenäseikkailu 2022

kahdeksan keskiviikon kurssi  29.6.-7.9. välisenä aikana kesällä 2022 klo 17-18 Pikkaralassa (ei vk 30 ja ehkei myöskään 31).

Aikataulu tarkentuu heti kun kurssi on täynnä.

Seikkailemme maastossa, ja oma auto on välttämätön.

Kurssille osallistuvan koiran tulee olla riittävän ahne, jotta se kykenee keskittymään seikkailemaan nenänsä avulla. Jos koet koirallasi olevan kurssinkäyntiä haittaavaa ongelmakäytöstä, mutta haluaisit mukaan, kerro siitä ilmoittautuessasi niin mietitään, onnistuisiko se silti. Koiran ei tarvitse osata mitään erikoistaitoja osallistuakseen, hyvä arkikäytös riittää!

Joka kerralla aukeaa uusi Tehtävä, jonka suorittaminen avaa pääsyn koirasi seuraavaan nenäseikkailuun. Haluaisikohan sinun koirasi mukaan? Entä ystäväsi koirineen?

Ilmoittautuminen on alkanut ja päättyy 22.6. tai kun kurssi on täynnä.

Kurssin hinta on 299,00€, ja mukaan pääsee vain 4 koiraa omistajineen. Yksi ohjaaja on toivottava läpi kurssin, mutta yksi perheenjäsen on tervetullut joka kerralle mukaan kuunteluoppilaaksi samaan hintaan.  Toimi siis nopeasti!

Pitkä kurssi hajutyöskentelyn tiimoilta ihan kaikenikäisille koirille, erinomainen myös iäkkäämmille tai hieman varautuneemmille koirille!

Annetaan koirille mahdollisuus tehdä sitä minkä ne parhaiten osaavat. Kurssit sisältävät mm. hyvää aktivointia ja hyödyllisiä taitoja arkeen. Palkkioperusteisesti luonnollisesti, sillä se on tutkimustenkin mukaan väkevin tapa opettaa koiraa.
Kurssi pidetään pääasiassa Maikkulassa. Aiempaa koulutustaustaa ei tarvita, kunhan koira on terve, ja kykenee keskittymään olennaiseen (hajut ja makupalojen syönti). Kiinnostuitko?

HAJUTYÖKURSSIT KESÄLLÄ 2022
Tuttuun tapaan kattauksessa ihmishajun etsintä – ja lisäksi esine-etsintä kesäkauden mahdollistamalla tavalla. Aloittelijat klo 17.00 alkaen ja jatkoryhmä loppuiltana, päättyen viim. klo 21.00. Ulkoilmakurssi Pikkaralassa tai joskus jossakin muuallakin seuraavina tiistai-iltoina toukokuusta elokuulle:

17.5.
31.5.
14.6.
28.6.
12.7.
9.8.
(23.8. vara)

Hinta 144,00€. Ilmoittautuminen on alkanut ja päättyy 1.5. tai kun kurssi on täynnä.

Oikeus muutoksiin pidätetään.

Hajutyöskentelykurssit (syksy 2022) koirille perjantai-iltaisin 
2.9.-2.12. 2022 klo 17-21 (vara 9.12. ja 16.12.)

Hajutyön alkeet alk. klo 17.00
Jatkoryhmä alk. klo 18.45
MOLEMMAT TÄYNNÄ. Varasijamahdollisuus.

 

Aloitetaan teorialla (ilman koiria) 2.9.  joko livenä tai netissä. Kurssin käytössä tulee myös olemaan wa-ryhmä ja fb-ryhmä, ja videoimme kaikki harjoitukset tuttuun tyyliin osallistujien avustamana. Kurssin toteutus noudattaa edelleen kansallisia koronasuosituksia sisäharjoituksissa, ja treenaamme säiden salliessa myös ulkona.

Kurssipaikka pääsääntöisesti  Maikkulassa (Muskettikoiralla sekä sisällä, että ulkona, mahdollisesti muuallakin).

Kurssin hinta 350€/koira. Maksu 1-3 erässä. Paikan varaus koskee aina koko kurssikautta.

Ilmoittautuminen on alkanut ja päättyy 15.8. tai kun kurssi on täynnä. Varaa siis paikkasi vielä kun niitä on. Tervetuloa uudet ja jatkajat!

Kun ilmoittaudut kurssille sähköpostilla, lähetä se osoitteeseen

koirakoulu.koiraamo @ gmail.com  (poista välilyönnit)

ja kerro kurssin nimi, oma nimesi ja yhteystietosi (puhelinnumero, säpo, osoite), sekä koirasi puhuttelunimi, rotu ja syntymäaika.

Voit ilmoittautua myös Koiraamon Facebookin inboxiin, WhatsAppiin tai soittamalla 0407317639.

Oikeus muutoksiin pidätetään.

Lue vielä ennen tuloasi käytänteistä, jotka koskevat kaikkia: http://koiraamo.fi/koiran-kanssa-taalla/.


Koirakoulu Koiraamon omistajalla ja pääkouluttajalla Satu Vertaisella on yli 30 vuoden kokemus ja osallistumisia eri kouluttajien ja asiantuntijoiden koulutuksiin ja luennoille erittäin monenlaisista koiraan koulutukseen liittyvistä asioista ja koiraharrastuslajeista. Hän on perehtynyt vuodesta 1995 erilaisiin hajutyöskentelymuotoihin koirien kanssa, mm. jäljestys metsässä ja asfaltilla, tunnistusjälki (ID-jälki), esine-etsintä, nosework, henkilöhaku, pelastuskoiratyöskentely ja näiden lajien koulutus. Mm. omien palveluskoirien koulutus jälkeen ja hakuun ja kolme (3) viranomaistason pelastuskoiraa ovat omakohtaisesti mahdollistaneet vahvan oppimisen koiran nenänkäyttöön liittyvässä kouluttamisessa.

koirakoulu.koiraamo @ gmail.com

(poista välilyönnit)