Käsittelykurssi

 

Onko sosiaalistamisen tämä osa jäänyt liian vähälle huomiolle ja huomasit koirasi olevan nyt tottumaton ihmisten käsittelyyn?
Hampaat, kynnet, harjaus? Koira juoksee valjaiden pukemista karkuun? Näyttelyt suunnitelmissa, mutta mutta…? Ja miten se on hoidettavissa, jos se sairastuu?

Hyvä käsiteltävyys on koiran perustaito, joka ehkäisee niin stressiä kuin isompia käytösongelmiakin. Koiran tulisi oppia suhtautumaan käsittelyyn luottavaisesti ja rennosti niin arjessa kuin erikoistilanteissakin (esim. eläinlääkärikäynnit, näyttelyt ja kokeet) – kunhan sille ollaan aina reiluja.

 

Koiraamon Käsittelykurssi

**kurssitiedot tulevat tähän seuraavan kurssin ollessa ajankohtainen**

Tälle kurssille voit osallistua minkä ikäisen koiran kanssa tahansa, kunhan rokotukset hoidetaan kansallisen rokotusohjelman mukaisesti. Koiran tulee myös haluta syödä harjoitusten aikana, eikä se saa olla liian arka tai aggressiivinen kurssitilanteeseen.

Aloitamme kartoittamalla osallistujakoirien koulutustarpeet ja viilaan kurssisuunnitelman sen mukaiseksi. Koulutamme palkkioperusteisesti ja totuttamalla koiraa edistymään harjoituksissa sille oikealla tahdilla. Pidämme myös osan tunneista verkossa (jolloin voit tehdä treenin koiran kanssa rauhassa sille tutussa ympäristössä) ja osan Pikkaralassa ulkokentällä.
Sinulla olisi hyvä olla mahdollisuus osallistua ennalta sovitut tunnit verkossa videoyhteydellä. Me käytämme Zoomia, Whatsappia tai Messenger -videopuheluita.

Jos koirallesi on keskittyminen tai syöminen vaikeaa, se on liian arka tai aggressiivinen, mutta haluaisit harjoitella tätä, ota yhteyttä ja jutellaan. Ratkaisuja on tarjolla lisää.

Olet tervetullut mukaan!

Kun ilmoittaudut kurssille sähköpostilla, lähetä se osoitteeseen

koirakoulu.koiraamo @ gmail.com  (poista välilyönnit)

ja kerro kurssin nimi, oma nimesi ja yhteystietosi (puhelinnumero, säpo, osoite), sekä koirasi puhuttelunimi, rotu ja syntymäaika.

Voit ilmoittautua myös Koiraamon Facebookin inboxiin, WhatsAppiin tai soittamalla 0407317639.

Oikeus muutoksiin pidätetään.

Lue vielä ennen tuloasi käytänteistä, jotka koskevat kaikkia: http://koiraamo.fi/koiran-kanssa-taalla/.