Pentukurssi

PENNUSTA UNELMIESI KOIRA?

Tämä on pentukurssi, jossa tutustut pentuusi paremmin ja sinua opetetaan opettamaan sitä toimivalla tavalla. Koirankoulutus on palkkioperusteista; moitteet, kiellot ja rankaisut eivät koulutusmetodina ole enää tätä päivää. Aloitus teoriatuntina, ja puolessa välissä toinen teoria. Muut kerrat harjoitellaan pentujen kanssa. Lue ennen kurssille tuloa kirja ”Rauhoittavat signaalit” (Rugaas), joka kannattaa ostaa omaksi. Sitä myy Oulussa mm. Muskettikoira. Toinen hyvä kirja luettavaksi – kirjastosta pitäisi löytyä – on ”Naksutinkoulutusta koirallesi” (Egvedt/Köste) mutta älä hanki vielä naksutinta!

Pentukurssin kesto on 10 tuntia (10 x 60 min.). Kurssin hinta on 220,00€.
Kurssi pidetään sekä Eläintarvikeliike Muskettikoirassa Maikkulassa (Haaransuontie 10) että Pikkaralassa. Mukaan mahtuu 4-6 osallistujaa. Koiran yläikäraja kurssin alkaessa on n. 6kk. Koska pennun koulutus on vaativaa ja vastuullista puuhaa, ohjaajan tulee olla täysi-ikäinen, jo koko kurssin ajan sama henkilö. Yksi perheenjäsen on tervetullut mukaan kuunteluoppilaaksi vaikka joka tunnille pennun ja vakiohjaajan kanssa. Varakerta ilmoitetaan kaikkien kurssieni yhteydessä, ja se pidetään vain, jos itse joudun jostain syystä perumaan jonkun tunnin – siinä tapauksessa ilmoitan uuden varakerran, joka voi olla joku muukin ajankohta kuin ko. kurssiajankohta.

Koiraamon kurssit menevät normaalisti harjoitustuntien osalta, sillä me pidämme hyvät etäisyydet toisiin osallistujiin, ja harjoittelemme tässä tilanteessa ulkona. Teoriatunnit pidämme netissä.

Paikkaa varatessasi kerro nimesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi, sekä koirasi nimi, rotu/monirotu ja syntymäaika.

Koiraamon Pentukurssi 9_21
pidetään perjantaisin 3.9.-5.11.2021 (vara 12.11.) klo 17.00-18.00 Maikkulassa Eläintarvikeliike Muskettikoiralla.

Pentukurssi 6_21

tiistaisin 22.6.-31.8. (ei 27.7., vara 7.9.) klo 17.30-18.30 Pikkaralassa ja Maikkulassa.

Hinta 239,00€/koira.

Mukaan mahtuu vain 6 pentua, joiden yläikäraja kurssin alkaessa on 6kk.

Kurssiin kuuluu joko whatsapp- tai Fb-ryhmä, jota kautta tapahtuu kurssitiedottaminen aloituksen jälkeen.

Ilmoittautuminen on alkanut ja päättyy 1.6.2021 tai kun kurssi on täynnä.

 

Pentukurssi 3_21 

tiistaisin 23.3.-1.6.2021 (ei 6.4., vara 8.6.) klo 17.30-18.30 Maikkulassa ja Pikkaralassa.

Hinta 220,00€. Mukaan mahtuu vain 6 pentua, joiden yläikäraja kurssin alkaessa on 6kk.

Kurssiin kuuluu joko whatsapp- tai Fb-ryhmä, jota kautta tapahtuu kurssitiedottaminen aloituksen jälkeen.

Ilmoittautuminen on alkanut ja päättyy 1.3.2021 tai kun kurssi on täynnä.

TÄYNNÄ.

Tätä tulet tarvitsemaan saadaksesi pennustasi unelmiesi koiran. Ilmoittaudu siis pian, sillä paikkoja on rajoitetusti!

Lue vielä ennen tuloasi käytänteistä, jotka koskevat kaikkia: http://koiraamo.fi/koiran-kanssa-taalla/.

Allaolevan kuvan koira on hovawart Reponen (Hofmacher Innig), joka on Satun kolmas hälytysryhmässä toiminut viranomaistason pelastuskoira. Nykyisenä eläkeläisenä se on kursseilla menossa mukana apuopettajana. Kuva on otettu pelastuskoirien laviinileirillä Kuusamossa 2014. (Kuvan koira liittyy pentukurssin otsikkoon.)

Satu & Reponen laviiniharjoituksessa

 

TULEVAT KOIRANOMISTAJAT, jotka haluavat pohtia pennun kanssa aloittamista etukäteen, voivat osallistua kurssille kuunteluoppilaana. Kuunteluoppilaan hinta on puolet kurssin hinnasta.
Jotta voit opettaa koiraasi tehokkaasti, sinun tulisi osata opetettavat asiat ENNEN pentuasi. Se on nimittäin valtavan paljon helpompaa kuin opetella ne yhtäaikaa pennun kanssa. Sama koskee myös aikuisen koiran koulutusta. 

Kun ilmoittaudut kurssille sähköpostilla, lähetä se osoitteeseen

koirakoulu.koiraamo @ gmail.com  (poista välilyönnit)

ja kerro kurssin nimi, oma nimesi ja yhteystietosi (puhelinnumero, säpo, osoite), sekä koirasi puhuttelunimi, rotu ja syntymäaika.