Hajutyöskentely: Haku

 Kuvassa Reponen haukkuilmaisemassa maalihenkilöä.

 

 

Haun peruskurssi uusille harrastajille:

Ilmaisukurssi 1/2

tiistaisin 31.3.-19.5. (vara 26.5.) klo 17.30-18.30 Muskettikoirassa.
8 kertaa, hinta 200,00€/koirakko, mutta jos ilmoittaudut viimeistään 21.3., saatu kurssin vanhalla hinnalla 184,00€/koirakko. Hinta sisältää mm. opetuksen, treenien suunnittelun puolestasi ja apuopettajan toimimisen koirasi maalina ja avustajana tarvittaessa. Koiralla tulee olla sama ohjaaja koko ajan.

Jatkoa edelliseen, eli Ilmaisukurssi 2/2

tulee olemaan perjantaisin 5.6.-21.8. (ei 19.6., 24.7. eikä 31.7., vara 28.8.) klo 17.00-18.00 maastossa. Osan 2/2 hinta on 225,00€ (9 kertaa), paitsi jos ilmoittaudut viimeistään 28.3., jolloin hinta on sinulle 207,00€. Hinta sisältää mm. opetuksen, treenien suunnittelun puolestasi, maalina toimimisen opettelun ja apuopettajan toimimisen koirasi maalina ja avustajana tarvittaessa. Koiralla tulee olla sama ohjaaja koko ajan. Edellytys tälle kurssille on osallistuminen osaan 1/2.

Ilmoittautuminen on alkanut ja päättyy 29.3. tai kun kurssi on täynnä. Paikkaa hakiessasi kerro nimesi ja yhteystietosi, ja koirasi nimi, rotu ja syntymäaika. Ilmoitan kurssille pääsystä sinulle sähköpostilla ilmoittautumisajan päätyttyä. Mukaan otetaan vain 4 koirakkoa.

Tämän kurssin jälkeen osallistujalla on mahdollisuus ilmoittautua mukaan kokeneempien koiraamolaisten hakuporukkaan, josta on perus- ja jatko-oppinsa saanut toista kymmentä pohjois-suomalaista ja kuusamolaista hakukoiraa Vapaaehtoisen pelastuspalvelun hälytysryhmiin. Treenaamme sekä palveluskoirakokeisiin, että pelastuskoirakokeisiin painottuen, koiranomistajan suuntautumisen mukaan.

Lue vielä ennen tuloasi käytänteistä, jotka koskevat kaikkia: http://koiraamo.fi/koiran-kanssa-taalla/.

HAKUKURSSI JATKAJILLE 

TÄYNNÄ. Tiedoitus omassa fb-ryhmässä.

Kuvassa Hukkanen etsimässä maalihenkilöä. ilmaisumuotona rullailmaisu (keltainen patukka eli n. ruotsalaisrulla näkyy roikkumassa pannassa)

 

koirakoulu.koiraamo @ gmail.com

(poista välilyönnit)

 Kuvassa Karhunen, joka on juuri ottanut rullan (ns. norskimalli) suuhunsa löydettyään piiloutuneen henkilön.