Hajutyöskentelykurssi

Haluaisitko koirasi kanssa tutustua nenätyöskentelyyn? Kahden maanantain lyhytkurssilla se on nyt mahdollista.

Mukaan mahtuu uusia kokelaita ja Koiraamon viimetalven mukana olleita nosettajia. Illat ovat 11. ja 18.5. klo 18.00-21.00 Muskettikoiran pihalla. Hinta 39,00€/koira.
Kurssille otetaan 7 koiraa.
Ilmoittautuminen on alkanut ja päättyy 30.4. tai kun kurssi on täynnä.

Kevään mittainen kurssi hajutyöskentelyn tiimoilta ihan kaikenikäisille koirille, erinomainen myös iäkkäämmille tai hieman varautuneemmille koirille!

Annetaan koirille mahdollisuus tehdä sitä minkä ne parhaiten osaavat. Kurssi sisältää mm. noseworkin ja esine-etsinnän elementtejä. Hyvää aktivointia ja hyödyllisiä taitoja arkeen. Palkkioperusteisesti luonnollisesti, sillä se on tutkimustenkin mukaan väkevin tapa opettaa koiraa.
Kurssi pidetään pääasiassa sisätiloissa Muskettikoirassa. Aiempaa koulutustaustaa ei tarvita, kunhan koira on terve, ja kykenee keskittymään olennaiseen (hajut ja makupalojen syönti). Kiinnostuitko?

Kevätkausi: Koiraamon hajutyöskentelykurssi 1_20
maanantaisin 20.1.-20.4. (ei 13.4., vara 27.4.) klo 19.15-n.20.30
pääsääntöisesti Muskettikoirassa, mahdollisesti muuallakin. Koiraamon Naksutinkurssin käyneille koirakoille.

13 kurssikertaa, hinta 299,00€. Ilmoittautuminen on alkanut ja päättyy 6.1. tai kun kurssi on täynnä.

Lue vielä ennen tuloasi käytänteistä, jotka koskevat kaikkia: http://koiraamo.fi/koiran-kanssa-taalla/.


Koirakoulu Koiraamon pääkouluttajalla Satu Vertaisella on 24 vuoden kokemus ja osallistumisia eri kouluttajien ja asiantuntijoiden koulutuksiin ja luennoille erittäin monenlaisesta hajutyöskentelystä koirien kanssa, mm. jäljestys metsässä ja asfaltilla, tunnistusjälki (ID-jälki), esine-etsintä, nosework, henkilöhaku, pelastuskoiratyöskentely ja näiden lajien koulutus ym.

koirakoulu.koiraamo @ gmail.com

(poista välilyönnit)