Hajutyöskentely: Nosework

Syksyn mittainen kurssi hajutyöskentelyn tiimoilta ihan kaikenikäisille koirille, erinomainen myös iäkkäämmille tai hieman varautuneemmille koirille!

Annetaan koirille mahdollisuus tehdä sitä minkä ne parhaiten osaavat. Kurssi sisältää mm. noseworkin ja esine-etsinnän elementtejä. Hyvää aktivointia ja hyödyllisiä taitoja arkeen. Palkkioperusteisesti luonnollisesti, sillä se on tutkimustenkin mukaan väkevin tapa opettaa koiraa.
Kurssi pidetään pääasiassa sisätiloissa Muskettikoirassa. Aiempaa koulutustaustaa ei tarvita, kunhan koira on terve, ja kykenee keskittymään olennaiseen (hajut ja makupalojen syönti). Kiinnostuitko?

Hajutyöskentelykurssi koirille tiistaisin 22.9.-15.12.2020 (vara 22.12.).
Alkeiskurssi alkaen klo 18.45,
Jatkokurssin (etusija Koiraamossa viime talvena samaa treenanneet) aloitusaika n. klo 19.30 (riippuu alkeiskurssilaisten määrästä, tarkka aika ilmoitetaan kurssien täytyttyä).

13 kertaa, hinta 312,00€/koira (maksumahdollisuus 1-3 erässä).

Ilmoittautuminen on alkanut ja päättyy 1.8. tai kun kurssi on täynnä. Vahvistan sinulle paikan, kun olen saanut ilmoittautumisesi. Tarvitsen nimesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi, sekä koirasi nimen, rodun ja syntymäajan.

Kurssi jatkuu keväällä tammikuusta huhtikuun loppuun. Uusi kurssi voidaan lisäksi toteuttaa myös kesällä ulkoetsintöjä varten.

Pääsääntöisesti Muskettikoirassa, mahdollisesti muuallakin. Koiraamon Naksutinkurssin käyneille koirakoille.

TÄYNNÄ.

Lue vielä ennen tuloasi käytänteistä, jotka koskevat kaikkia: http://koiraamo.fi/koiran-kanssa-taalla/.


Koirakoulu Koiraamon omistajalla ja pääkouluttajalla Satu Vertaisella on 27 vuoden kokemus ja osallistumisia eri kouluttajien ja asiantuntijoiden koulutuksiin ja luennoille erittäin monenlaisista koiraan koulutukseen liittyvistä asioista ja koiraharrastuslajeista. Hän on perehtynyt vuodesta 1995 erilaisiin hajutyöskentelymuotoihin koirien kanssa, mm. jäljestys metsässä ja asfaltilla, tunnistusjälki (ID-jälki), esine-etsintä, nosework, henkilöhaku, pelastuskoiratyöskentely ja näiden lajien koulutus. Mm. omien palveluskoirien koulutus jälkeen ja hakuun ja kolme (3) viranomaistason pelastuskoiraa ovat omakohtaisesti mahdollistaneet vahvan oppimisen koiran nenänkäyttöön liittyvässä kouluttamisessa.

koirakoulu.koiraamo @ gmail.com

(poista välilyönnit)