Hajutyöskentely: Nosework

Koko kevätkauden mittainen kurssi hajutyöskentelyn tiimoilta ihan kaikenikäisille koirille, erinomainen myös iäkkäämmille tai hieman varautuneemmille koirille!

Annetaan koirille mahdollisuus tehdä sitä minkä ne parhaiten osaavat. Kurssi sisältää mm. noseworkin ja esine-etsinnän elementtejä. Hyvää aktivointia ja hyödyllisiä taitoja arkeen. Palkkioperusteisesti luonnollisesti, sillä se on tutkimustenkin mukaan väkevin tapa opettaa koiraa.
Kurssi pidetään pääasiassa Maikkulassa. Aiempaa koulutustaustaa ei tarvita, kunhan koira on terve, ja kykenee keskittymään olennaiseen (hajut ja makupalojen syönti). Kiinnostuitko?

Hajutyöskentelykurssi koirille tiistai-iltaisin 
pidetään tammikuusta huhtikuun loppuun tiistaisin 5.1.-27.4.2021 (ei 6.4., vara 4.5.) klo 18.45-20.15. 16 kertaa, hinta 259,00€ (maksu 1-3 erässä, lasku liitteenä). Aloitetaan teorialla 5.1., pidetään wa-ryhmäpuhelu. Kurssin käytössä tulee myös olemaan wa-ryhmä. Kurssin toteutus noudattaa kansallisia koronasuosituksia sisäharjoituksissa, ja treenaamme säiden salliessa myös ulkona.

Pääsääntöisesti Muskettikoirassa, sekä sisällä, että ulkona, mahdollisesti muuallakin.

 

Lue vielä ennen tuloasi käytänteistä, jotka koskevat kaikkia: http://koiraamo.fi/koiran-kanssa-taalla/.


Koirakoulu Koiraamon omistajalla ja pääkouluttajalla Satu Vertaisella on 27 vuoden kokemus ja osallistumisia eri kouluttajien ja asiantuntijoiden koulutuksiin ja luennoille erittäin monenlaisista koiraan koulutukseen liittyvistä asioista ja koiraharrastuslajeista. Hän on perehtynyt vuodesta 1995 erilaisiin hajutyöskentelymuotoihin koirien kanssa, mm. jäljestys metsässä ja asfaltilla, tunnistusjälki (ID-jälki), esine-etsintä, nosework, henkilöhaku, pelastuskoiratyöskentely ja näiden lajien koulutus. Mm. omien palveluskoirien koulutus jälkeen ja hakuun ja kolme (3) viranomaistason pelastuskoiraa ovat omakohtaisesti mahdollistaneet vahvan oppimisen koiran nenänkäyttöön liittyvässä kouluttamisessa.

koirakoulu.koiraamo @ gmail.com

(poista välilyönnit)