Näyttelykäytös

IHF CH, C.I.E., WW-10, Suomen erikoisnäyttelyvoittaja -10 JA -14, Ruotsin erikoisnäyttelyvoittaja -14, BH Hofmacher Innig "Reponen"

IHF CH, C.I.E., WW-10, NORDW -16, NORDVW -16, Suomen erikoisnäyttelyvoittaja -10 JA -14, Ruotsin erikoisnäyttelyvoittaja -14, BH Hofmacher Innig ”Reponen”

 

NÄYTTELY(mini)KURSSI

Kuinka saat koirasi seisomaan näyttelyasennossa mielellään ja riittävän kauan? Entä ravaamaan loikkimisen sijasta?

Näitä harjoittelemme su 14.4. klo 14.00-16.00 Muskettikoirassa (sisällä ja/tai ulkona). Koulutusmetodi on täysin palkkioperusteinen, pakkoa ei käytetä.

Tarvitset herkullisia nameja, nälkäisen koiran, sekä tavallisen leveän pannan että näyttelypannan (tai voit ostaa sellaiset paikan päältä), naksuttimen jos osaat käyttää sitä, näyttelyhäkin tai oman auton, jossa koira voi välillä levätä. Itsellesi juoksemisen mahdollistava vaatetus ja näyttelykengät. Ota itsellesi myös välipalaa ja juotavaa.

Kesto 2h, hinta 49€. Ilmoittautuminen on alkanut ja päättyy 5.4. tai kun kurssi on täynnä. Mukaan otetaan 4-8 koiraa. Tervetuloa!

 

YLEISTÄ TÄSTÄ KURSSISTA:

Näyttelykäytöskurssilla on mahdollisuus viimeistellä kehäesiintyminen eduksenne. Iloinen ja ryhdikäs näyttelykäytös saadaan aikaan hyvällä suhteella ja positiivisesti vahvistamalla – yhtä lailla nuorilla kuin vanhoilla koirilla!

Sinä tiedät rotusi esittämisvaatimukset, ja minä huolehdin koirasi iloisen mielen ylläpitämisestä. Samalla käydään läpi näyttelyyn liittyviä käytäntöjä kun katsotaan, miten koirasi esiintyy parhaiten edukseen esitettäessä.

Esittämisen perusasiat lyhyesti: seisominen, ravaaminen, käsittely.
Näyttelyesiintymiseen ja käsittelyyn keskittyvä lyhytkurssi positiivisesti vahvistamalla, ei pakottamalla. Jos koira ja/tai omistaja on harjoitusta ja neuvoja vailla, tämä on hyvä kurssi. Jos koiralla on ongelmia, aloitetaan siinä tapauksessa yksityistunneilla kurssin sijaan.

Näistä kursseista ovat hyötyneet yhtä lailla huvin vuoksi näyttelykäytöstä opetelleet kuin maailmanvoittajatkin (sekä ennen, että jälkeen kurssin tittelöityneet).

Tutustuthan myös sivuun https://koiraamo.fi/koiran-kanssa-taalla/

koirakoulu.koiraamo @ gmail.com

(poista välilyönnit)