Näyttelykäytös

IHF CH, C.I.E., WW-10, Suomen erikoisnäyttelyvoittaja -10 JA -14, Ruotsin erikoisnäyttelyvoittaja -14, BH Hofmacher Innig "Reponen"

IHF CH, C.I.E., WW-10, NORDW -16, NORDVW -16, Suomen erikoisnäyttelyvoittaja -10 JA -14, Ruotsin erikoisnäyttelyvoittaja -14, BH Hofmacher Innig ”Reponen”

NÄYTTELY(mini)KURSSI

Koiraamon neljän kerran Näyttelykurssi 5_22

keskiviikkoisin 4.5.-1.6.2022 (vara 8.6.) klo 17.00-18.00.

Tällä kertaa keskitymme erityisesti koiran käsittelyyn ja tutkimiseen, ja koiran rentoon suhtautumiseen tuomarin lähestyessä.
Kurssipaikkana Maikkula ja/tai Pikkarala.
Ilmoittautuminen on menossa ja päättyy 24.4. tai kun kurssi on täynnä. Mukaan mahtuu 4-6 koiraa. Hinta 96€, mutta 14.4. ilmoittautuville hinta vain 89€.

Koulutusmetodi on täysin palkkioperusteinen, pakkoa ei käytetä.

Tarvitset herkullisia nameja, hieman nälkäisen koiran, sekä tavallisen leveän pannan että näyttelypannan (tai voit ostaa sellaiset vaikkapa Eläintarvikeliike Muskettikoirasta), naksuttimen jos osaat käyttää sitä, näyttelyhäkin tai oman auton, jossa koira voi välillä levätä. Itsellesi säänmukainen vaatetus, sillä tunnit pidetään ulkona.

 

YLEISTÄ TÄSTÄ KURSSISTA:

Näyttelykäytöskurssilla on mahdollisuus viimeistellä kehäesiintyminen eduksenne. Iloinen ja ryhdikäs näyttelykäytös saadaan aikaan hyvällä suhteella ja positiivisesti vahvistamalla – yhtä lailla nuorilla kuin vanhoilla koirilla!

Sinä tiedät rotusi esittämisvaatimukset, ja minä huolehdin koirasi iloisen mielen ylläpitämisestä. Samalla käydään läpi näyttelyyn liittyviä käytäntöjä kun katsotaan, miten koirasi esiintyy parhaiten edukseen esitettäessä.

Esittämisen perusasiat lyhyesti: seisominen, ravaaminen, käsittely.
Näyttelyesiintymiseen ja käsittelyyn keskittyvä lyhytkurssi positiivisesti vahvistamalla, ei pakottamalla. Jos koira ja/tai omistaja on harjoitusta ja neuvoja vailla, tämä on hyvä kurssi. Jos koiralla on ongelmia, aloitetaan siinä tapauksessa yksityistunneilla kurssin sijaan.

Näistä kursseista ovat hyötyneet yhtä lailla huvin vuoksi näyttelykäytöstä opetelleet kuin maailmanvoittajatkin (sekä ennen, että jälkeen kurssin tittelöityneet).

Tutustuthan myös sivuun https://koiraamo.fi/koiran-kanssa-taalla/

koirakoulu.koiraamo @ gmail.com

(poista välilyönnit)