Aktivointikurssit

Huvia ja hyötyä sinulle ja koirallesi Koiraamon viiden kerran

Arkitottis & Aktivointi -kurssilla,

jossa harjoitellaan koirille tärkeitä perustaitoja sekä ulkona että sisällä Eläintarvikeliike Muskettikoiralla.
Opit oikeaoppisen palkkauksen ja hieman koiran oppimisen lainalaisuuksista, sekä rutkasti käytännön harjoituksia.

Kurssi on tarkoitettu kaikille yli 6kk ikäisille koirille, myös iäkkäille. Jos haluat koirallesi tällaista aktivointia, tai tutustua uuteen koiraasi, tämä on sinulle. Koulutusmenetelmä on palkkioperusteinen. Emme opeta kieltämällä eikä rankaisemalla, vaan tiedolla, taidolla, rakkaudella ja ymmärryksellä.

Kurssipäivät ovat torstaisin 30.3.-27.4.2023 klo 20.00-21.00. (Varakerrat ovat 4.5. ja 11.5., jotka käytetään kalenterijärjestyksessä vain, jos joku tunti joudutaan perumaan järjestäjän taholta.)

Kurssin hinta on 129€. Ilmoittautuminen on alkanut ja päättyy 5.3. tai kun kurssi on täynnä. Mukaan pääsee vain 4 koiraa.

Lisäksi Muskettikoira lahjoittaa tälle kurssille osallistujille 1 kg Primal Spirit herkkupussin! Varaa pian paikka koirallesi!

TÄYNNÄ. Varasijamahdollisuus kurssin alkuun asti.

NOSE ADVENTURE! – koirien nenäseikkailu 2023 tulossa taas!

Tarkempi aikataulu tulee tähän.

Seikkailemme maastossa, ja oma auto on välttämätön.

Kurssille osallistuvan koiran tulee olla riittävän ahne, jotta se kykenee keskittymään seikkailemaan nenänsä avulla. Jos koet koirallasi olevan kurssinkäyntiä haittaavaa ongelmakäytöstä, mutta haluaisit mukaan, kerro siitä ilmoittautuessasi niin mietitään, onnistuisiko se silti. Koiran ei tarvitse osata mitään erikoistaitoja osallistuakseen, hyvä arkikäytös riittää!

Joka kerralla aukeaa uusi Tehtävä, jonka suorittaminen avaa pääsyn koirasi seuraavaan nenäseikkailuun. Haluaisikohan sinun koirasi mukaan? Entä ystäväsi koirineen?

Kurssin hinta on 299,00€, ja mukaan pääsee vain 4 koiraa omistajineen. Yksi ohjaaja on toivottava läpi kurssin, mutta yksi perheenjäsen on tervetullut joka kerralle mukaan kuunteluoppilaaksi samaan hintaan.  Toimi siis nopeasti!

DSCN6265osapn

koirakoulu.koiraamo @ gmail.com

(poista välilyönnit)