Nuoren koiran kurssi

Teinikoirakurssi 2.5.-16.8.2022

Lyhyt kurssi teinikoirille (6-24kk) kuutena tiistaina klo 18.15-19.15 Pikkaralassa.
Kurssi-illat ovat:
24.5. teoriaa verkkotuntina
7.6. harjoitustunti
21.6. harjoitustunti
5.7. harjoitustunti
19.7. harjoitustunti
16.8. harjoitustunti
(30.8. varalla, jos Koiraamo peruu jonkin kerran)

Käymme läpi kurssilaisia askarruttavia kysymyksiä ja harjoittelemme oleellisimpia asioita koiran ja omistajan hyvän suhteen luomiseksi ja ylläpitämiseksi. Auto on välttämätön.

Ilmoittautuminen on alkanut ja päättyy 17.5. tai kun kurssi on täynnä. Mukaan mahtuu 6 koirakkoa, ja yksi perheenjäsen on tervetullut mukaan kuunteluoppilaaksi koiran varsinaisen ohjaajan lisäksi. Pidämme tunnit ulkona, pieni sadekaan ei haittaa, mutta rajuilma aiheuttaa tunnin siirtymisen. Perustamme myös kurssin sisäisen wa-ryhmän keskustelua ja akuutteja tiedoituksia varten. Kurssin hinta on 144,00€.
Kysy lisää p. 040731639/Satu tai varaa suoraan paikkasi!

Nopean ilmoittautujan etu: Jos varaat ja maksat (tilisiirtona ti Mobile Pay) kurssipaikan 12.5., hinta on vain 139€!

Nuoren koiran (6-24kk) kasvua, ja sen ja omistajan hyvää suhdetta vahvistavia perustottelevaisuus- ja aktivointiharjoituksia palkkioperusteisesti sisällä ja/tai ulkona. Tämä ikä on muutosten aikaa. Juuri nyt on erityisen tärkeää pysyä koulutuksessa koiran kehityksen etupuolella!

Mukaan mahtuu 4-6 koiraa. 

* * *

Jos taas nuorella koirallasi on sellaisia käytösongelmia, ettei sen kanssa kertakaikkiaan voi osallistua kurssille, katso kotisivuiltani tietoa yksityistunneista. Koulutus kannattaa aina, vain sen muodot valitaan koiran mukaan.

* * *

ILMOITTAUTUMINEN

facebook tai soita tai koirakoulu.koiraamo @ gmail.com  (poista välilyönnit)

ja kerro kurssin nimi, oma nimesi ja yhteystietosi (puhelinnumero, säpo, osoite), sekä koirasi puhuttelunimi, rotu ja syntymäaika.