Näin opetat 1 ja 2 -kurssit

NÄIN OPETAT 1- ja 2 -kurssit 

antavat yhdessä sinulle perustiedot ja kädestä pitäen opetetut perustaidot ymmärtää koirasi oppimista, hyödyntää se tehokkaasti ja nopeasti, kehittyä itse kouluttajana, parantaa omia valmiuksiasi suunnitella harjoituksesi. 

Kurssi ei edellytä aiempaa koirankoulutuskokemusta, eikä edes omaa koiraa. Tällä kurssilla pääosassa olet sinä ja sinun tavoitteesi kehittyä palkkioperusteisen koirankouluksen taitajana.

 

Seuraavan Näin opetat 1-kurssin tiedot tulevat TÄHÄN.

7 kerran kurssi, joka sopii erityisesti nuoren koiran omistajille. Se johdattaa sinua parempaan yhteisymmärrykseen koirasi kanssa, parempiin koulutustaitoihin palkkioperusteisesti ja selviytymään arjen haasteista paremmilla toimintamalleilla. Perehdymme palkkioperusteiseen ja operanttiin koulutusmetodiin jokaisella tunnilla. Tunneista osa teoriaa, osa harjoituksia. Kerro ilmoittautuessasi, millaisiin asioihin toivoisit vastauksia ja harjoituksia, niin yritän ottaa ne huomioon parhaani mukaan kurssin aikana.

Mukaan mahtuu vain 4 koirakkoa, jotta jokainen saisi optimaalisen harjoittelun tunnilla.Jos taas haluaisit harjoitella ennen kaikkea hyvää hihnakäytöstä ja ohituksia, siihen on alkamassa oma kurssinsa nimeltä Ohituskurssi. Ilmoittaudu mukaan!

Näin opetat 2

Näin opetat 2-kurssi

10 kerran jatkokurssi Koiraamon Näin opetat 1- tai Koiraamon Naksutinkoulutuskurssin käyneille. Hinta 270,00€. Edelleen vain 4 koirakkoa otetaan mukaan. Uusien harjoitteiden kautta opetellaan oman koiran kouluttamista lisää ja pintaa syvemmälle.

 

Kun ilmoittaudut kurssille sähköpostilla, lähetä se osoitteeseen

koirakoulu.koiraamo @ gmail.com  (poista välilyönnit)

ja kerro kurssin nimi, oma nimesi ja yhteystietosi (puhelinnumero, säpo, osoite), sekä koirasi puhuttelunimi, rotu ja syntymäaika.

Voit ilmoittautua myös Koiraamon Facebookin inboxiin, WhatsAppiin tai soittamalla 0407317639.

Oikeus muutoksiin pidätetään.

Lue vielä ennen tuloasi käytänteistä, jotka koskevat kaikkia: http://koiraamo.fi/koiran-kanssa-taalla/.