Tutustu palveluskoiralajeihin -kurssi 1.-5.8.2022

Koiraamon Tutustu palveluskoiralajeihin -kurssi tarjoaa sinulle ainutkertaisen tilaisuuden tehdä koirasi kanssa helppoja, ennalta suunniteltuja harjoituksia, jotka antavat pientä esimakua kansallisten lajien maastolajeista (jälki, haku ja esine-etsintä) ja tottiksesta.

Alina ja esineen nouto. Kuva: Satu Vertainen

Omaksi huviksi voi harrastaa kaikkien koirien kanssa, vaikka kilpailulajina tämä onkin suunnattu vain palveluskoirarotuisille koirille. Nyt siis on mahdollisuus saada vähän maistiaisia lajeista, joihin et ehkä muuten tulisi perehtyneeksi. Tule siis mukaan!

Kurssi toteutetaan 1.-5.8. Pikkaralassa tai Maikkulassa klo 17-20 näin: 

1.8. esine-etsintä

2.8. tottis (klinikkatyyppinen, oman lähtötason mukainen treeni)

3.8. jälki

5.8. haku

*

Jokainen saa omalle koiralleen n.20 min treeniaikaa ja muun ajan kuunteluoppilaana toisten koirakoiden harjoitteissa koko illan.

Mukaan mahtuu 4-5 koirakkoa. 

Voit ilmoittautua valintasi mukaan 1-5 iltaan. 

Ilmoittautuminen on alkanut ja päättyy 15.7. tai kun kurssi on täynnä.

*

Hinta:

1 ilta     39€

2 iltaa  69€

3 iltaa  89€

4 iltaa 109€

Koirat treenaavat yksi kerrallaan, joten koirasi tulee voida odottaa autossa muiden harjoittelun ajan. Ohjaajat osallistuvat kaikkien koirien treeniin silti.

Koiran tulee olla terve, reipas ja maastossa liikkumiseen tottunut, ja haluaa syödä herkkuja myös vieraassa maastossa. Rokotustodistus pyydetään nähtäväksi.

Kurssille osallistuva koira ei ole maastotreenissä vapaana, vaan kiinni pitkässä liinassa, ja lainaan omaani, ellei sinulla satu olemaan jo valmiiksi sellaista.  Tottelevaisuudessa vapaana-/hihnassaolo riippuu koirakon osaamistasosta ja harjoituksesta.

Hyvät, sopivat ja ergonomiset valjaat/panta koiralle ja sinulle itsellesi sään- ja maastonmukaiset kamppeet, niillä pärjätään.

*

Jos koirallesi on keskittyminen vaikeaa, se on hyvin arka tai aggressiivinen mutta haluaisit kokeilla näitä lajeja, ota yhteyttä ja jutellaan, voisitteko silti osallistua asia huomioonottaen, tai haluaisitko jonakin muuna ajankohtana yksityistunnin, tai paritunnin kaverisi ja hänen koiransa kanssa.

*

Kurssin kaikki tunnit pidetään ulkona. Jos Koiraamo joutuu perumaan jonkun tunnin esim. liian huonon sään vuoksi, sen ensisijainen vaihtoehto on varakerta to 18.8. ja toissijainen to 25.8. Jos nämä eivät toteudu Koiraamon taholta jostain syystä, veloitan vain toteutuneet. Voit itse perua ilman veloitusta ilmoittautumisesi viim. 22.7. Sen jälkeen paikkavaraus muuttuu sitovaksi. Voit kuitenkin halutessasi myydä paikkasi jollekulle toiselle, ellet itse pääse tulemaan. Ilmoittautumalla mukaan hyväksyt ehdot.

Hukkanen hakutreeneissä. Kuva: Annina Eskola

Kun ilmoittaudut kurssille sähköpostilla, lähetä se osoitteeseen

koirakoulu.koiraamo @ gmail.com  (poista välilyönnit)

ja kerro kurssin nimi, oma nimesi ja yhteystietosi (puhelinnumero, säpo, osoite), sekä koirasi puhuttelunimi, rotu ja syntymäaika.

Voit ilmoittautua myös Koiraamon Facebookin inboxiin, WhatsAppiin tai soittamalla 0407317639.

Oikeus muutoksiin pidätetään.

Lue vielä ennen tuloasi käytänteistä, jotka koskevat kaikkia: http://koiraamo.fi/koiran-kanssa-taalla/.


Koirakoulu Koiraamon omistajalla ja pääkouluttajalla Satu Vertaisella on yli 30 vuoden kokemus ja osallistumisia eri kouluttajien ja asiantuntijoiden koulutuksiin ja luennoille erittäin monenlaisista koiraan koulutukseen liittyvistä asioista ja koiraharrastuslajeista. Hän on perehtynyt vuodesta 1995 erilaisiin hajutyöskentelymuotoihin koirien kanssa, mm. jäljestys metsässä ja asfaltilla, tunnistusjälki (ID-jälki), esine-etsintä, nosework, henkilöhaku, pelastuskoiratyöskentely ja näiden lajien koulutus. Mm. omien palveluskoirien koulutus jälkeen ja hakuun ja kolme (3) viranomaistason pelastuskoiraa ovat omakohtaisesti mahdollistaneet vahvan oppimisen koiran nenänkäyttöön liittyvässä kouluttamisessa.

koirakoulu.koiraamo @ gmail.com

(poista välilyönnit)