Kotikoirakoulu

Kotikoirakoulu 10_23 on koirien aktivointikurssi Koiraamon koulutustavoilla toteutettuna.

Tällä lyhytkurssilla opetetaan koirille taitoja hyödyksi ja huviksi niihin tilanteisiin, missä koirasi kanssa kuljetkin.

Kurssi on tarkoitettu kaikille yli 6kk ikäisille koirille, myös iäkkäille. Jos haluat koirallesi tällaista aktivointia, tai tutustua uuteen koiraasi, tämä on sinulle.

Koulutusmenetelmä on palkkioperusteinen. Emme opeta kieltämällä eikä varsinkaan rankaisemalla, vaan tiedolla, taidolla, hyväksynnällä ja ymmärryksellä. Oppiminen perustuu koiran omaan oivallukseen ja meidän antamiimme vahvisteisiin.

Kurssi pidetään viitenä torstaina 5.10.-2.11. (vara 9.11.) klo 18.45-19.45 Muskettikoirassa. Mukaan mahtuu vain 4 koiraa, ja opetus on yksilöllistä, kuten aina Koiraamon pienryhmissä.

Kurssin hinta on 139€/koira. Ilmoittautuminen on alkanut ja päättyy 21.9. tai kun kurssi on täynnä.

Tällä kertaa tarkoitus on ottaa mukaan vain 4 koirakkoa, mikä mahdollistaa rauhallisemman oppimisympäristön ja niin ollen tehokkaamman ja laadukkaamman oppimisen.

 

 Kysy lisää Satulta!
Jos koirasi tarvitsisi tätä kurssia, muttet ole varma, pärjääkö se kurssioloissa toisten koirien kanssa samassa tilassa, ota yhteyttä niin mietitään vaihtoehtoja!