Näyttelykäytöskurssi

IHF CH, C.I.E., WW-10, Suomen erikoisnäyttelyvoittaja -10 JA -14, Ruotsin erikoisnäyttelyvoittaja -14, BH Hofmacher Innig "Reponen"

C.I.E., WW-10, NordW -16, NordVW -16, BH Hofmacher Innig
ja lisäksi epävirallinen tittelilista:
IHF CH, Suomen Erikoisnäyttelyvoittaja -10 ja -14 ja VET BIS -16, Ruotsin Erikoisnäyttelyvoittaja -14

Näyttelyesittämisen alkeiskurssi koiranomistajille – jotta voisit opettaa koirallesi hyvän näyttelykäytöksen, ja saada lisää hyviä yhteisiä kokemuksia sen kanssa.

Kurssi pidetään viitenä torstaina 19.11.-17.12.2020 (vara 7.1.2021) klo 20.00-21.00, paikka Eläintarvikeliike Muskettikoira.

Hinta 125,00€/hlö. Ilmoittautuminen on alkanut ja päättyy 12.11. tai kun kurssi on täynnä. Etusija Koiraamon Naksutinkurssin käyneillä ohjaajilla. Mukaan mahtuu 6 osallistujaa.

YLEISTÄ KOIRAAMON NÄYTTELYKURSSEISTA:

Näyttelykäytöskurssilla on mahdollisuus viimeistellä kehäesiintyminen eduksenne. Iloinen ja ryhdikäs näyttelykäytös saadaan aikaan hyvällä suhteella ja positiivisesti vahvistamalla – yhtä lailla nuorilla kuin vanhoilla koirilla!

Sinä tiedät rotusi esittämisvaatimukset, ja minä huolehdin koirasi iloisen mielen ylläpitämisestä. Samalla käydään läpi näyttelyyn liittyviä käytäntöjä kun katsotaan, miten koirasi esiintyy parhaiten edukseen esitettäessä. Sinun on kuitenkin opittava ensin, ennen kuin voit ohjata ja opettaa koirasi toimimaan toivotulla tavalla.

Esittämisen perusasiat lyhyesti: seisominen, ravaaminen, käsittely.
Näyttelyesiintymiseen ja käsittelyyn keskittyvä lyhytkurssi positiivisesti vahvistamalla, ei pakottamalla. Jos koira ja/tai omistaja on harjoitusta ja neuvoja vailla, tämä on hyvä kurssi. Jos koiralla on ongelmia, aloitetaan siinä tapauksessa yksityistunneilla kurssin sijaan.

Näistä kursseista ovat hyötyneet yhtä lailla huvin vuoksi näyttelykäytöstä opetelleet kuin maailmanvoittajatkin (sekä ennen, että jälkeen kurssin tittelöityneet).

Tutustuthan myös sivuun http://koiraamo.fi/koiran-kanssa-taalla/

koirakoulu.koiraamo @ gmail.com

(poista välilyönnit)