Arkitottelevaisuus

Koiran tärkeät perusasiat työn alle. Positiivisesti vahvistamalla!

 

Arkitottelevaisuuskurssi (alkajat, uusi ryhmä)

Arkitottelevaisuuden alkeiskurssi omistajien koirankoulutustaitojen kehittämiseen

Koiraamon Arkitottelevaisuuskurssi aloittelijoille keskiviikkoisin klo 20.00-21.00, paikka Eläintarvikeliike Muskettikoira Maikkulassa.

Syyskausi (13 krt) 16.9.-9.12. (vara 16.12.), hinta 305,50€. Maksu 1-3 erässä oman valinnan mukaan. Mukaan mahtuu 4-5 koiraa.

TÄYNNÄ.

Tällä kertaa tarkoitus on ottaa mukaan vain 5 koirakkoa, mikä mahdollistaa rauhallisemman oppimisympäristön ja niin ollen tehokkaamman ja laadukkaamman oppimisen. Kurssi sisältää vähintään kaksi teoriatuntia, jolloin omistaja saa vielä enemmän koiratietoutta kuin harjoitustunneilla!
Kurssille osallistuvalta koiralta edellytetään rokotusohjelman mukaisia rokotuksia, terveyttä ja kykyä syödä kurssitilanteessa.
Jos koirasi tarvitsisi tätä kurssia, muttet ole varma, pärjääkö se kurssioloissa toisten koirien kanssa samassa tilassa, ota yhteyttä niin mietitään vaihtoehtoja!
Kurssi kestää koko syksyn. Näin pitkällä kurssilla ehdimme käydä läpi monta asiaa, jotka kaipaavat huomiota arjessa. Tervetuloa oppimaan koirankoulutusta!
Arkitottis & aktivointi -kurssi (jatkotaso, naksutinkoulutuskurssin käyneille)
Uuden kurssin tiedot tulevat tähän.
Opi opettamaan itse koirallesi arjessa tarvitsemiasi asioita! Koulutusmenetelminä positiivinen vahvistaminen ja operantti oivallus.

Ilmoittautuminen sähköpostilla, viestillä tai puhelinsoitolla. Vahvistan paikkavarauksen sen saatuani. Lähetä nimesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi, sekä koirasi nimen, rodun ja syntymäajan.
Mukaan mahtuu 4-6 kurssilaista.

 

koirakoulu.koiraamo @ gmail.com

(poista välilyönnit)