Arkitottelevaisuus

Koiran tärkeät perusasiat työn alle. Positiivisesti vahvistamalla!

 

Arkitottelevaisuuskurssi (alkajat, uusi ryhmä)

Arkitottelevaisuuden alkeiskurssi omistajien koirankoulutustaitojen kehittämiseen

tiistaisin 15.10.-10.12. (vara 17.12.) klo 17.30.

Tällä kertaa tarkoitus on ottaa mukaan vain 4 koirakkoa, mikä mahdollistaa rauhallisemman oppimisympäristön ja niin ollen tehokkaamman ja laadukkaamman oppimisen. Kurssi sisältää kaksi teoriatuntia, jolloin omistaja saa vielä enemmän koiratietoutta kuin harjoitustunneilla!
Kurssille osallistuvalta koiralta edellytetään vain vähintään 6 kk ikää ja kykyä syödä kurssitilanteessa. Hinta 299€/koira.
Ilmoittautuminen on alkanut, ja päättyy 15.9. tai kun kurssi on täynnä.
Jos koirasi tarvitsisi tätä kurssia, muttet ole varma, pärjääkö se kurssioloissa toisten koirien kanssa samassa tilassa, ota yhteyttä niin mietitään vaihtoehtoja!
Kurssi kestää koko syksyn. Näin pitkällä kurssilla ehdimme käydä läpi monta asiaa, jotka kaipaavat huomiota arjessa. Tervetuloa oppimaan koirankoulutusta!
Arkitottis & aktivointi -kurssi (jatkotaso, naksutinkoulutuskurssin käyneille)
Opi opettamaan itse koirallesi arjessa tarvitsemiasi asioita! Koulutusmenetelminä positiivinen vahvistaminen ja operantti oivallus. Kurssi pidetään Eläintarvikeliike Muskettikoirassa torstaisin 16.1.-16.4.2020 (ei 9.4., vara 23.4.) klo 18.45-19.45. 13 kurssikertaa, hinta 299€/koirakko.

Ilmoittautuminen 7.1. mennessä sähköpostilla, viestillä tai puhelinsoitolla. Vahvistan paikkavarauksen sen saatuani. Lähetä nimesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi, sekä koirasi nimen, rodun ja syntymäajan.
Mukaan mahtuu 4-6 kurssilaista. Pidä kiirettä, nopeat syövät hitaiden namipalkat – eikun kurssipaikat!

Molemmat kurssit pidetään eläintarvikeliike MUSKETTIKOIRAN tiloissa Maikkulassa, osoite on Haaransuontie 10, 90240 Oulu.

 

koirakoulu.koiraamo @ gmail.com

(poista välilyönnit)